Vivi Wahlström poseeraa näyttävissä kuvissa – paljastaa riipivän totuuden otosten takaa: "Olin henkisesti aivan rikki"

Vivi Wahlström muistelee ensimmäisiä Salkkarit-kohtauksiaan 2:49
Videolla Vivi Wahlström muistelee ensimmäisiä Salkkarit-kohtauksiaan

Vivi Wahlström kertoo Instagramissa vuoden takaisista vaikeuksistaan.

Salkkarit-tähti Vivi Wahlström julkaisi Instagram-tililleen liudan näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa punaisella matolla läpikuultava iltapuku yllään. Näyttelijä esiintyy reilu vuosi sitten otetuissa kuvissa hymyilevänä, mutta kertoo julkaisun kuvatekstissä todellisuuden olleen kuvanottohetkellä täysin toisenlainen.

– Selailin hetki sitten mun vanhoja kuvia ja nämä kyseiset kuvat tulivat vastaan ja muistot vuoden takaa, hän alustaa.

– Kuvissa hymyilen ja näytän onnelliselta, mutta todellisuus oli jotain ihan muuta. Olin henkisesti aivan rikki. Muistan, kun valmistauduin kyseisiin juhliin, sain ainakin 5 itkukohtausta ja kaikki tuntui ihan paskalta harmaalta mössöltä. Elämä meni päivä kerralla eteenpäin, mutta mikään ei oikein tuntunut miltään. Olin täysin hukassa, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Wahlström kirjoittaa saaneensa vaikeina hetkinä tukea ystäviltään ja perheeltään, jotka puskivat häntä eteenpäin. Heistä hän on kirjoittamansa mukaan maailman kiitollisin.

– Nyt vuosi eteenpäin tähän hetkeen voin sanoa, että olen aidosti onnellisempi kuin koskaan. Ehkä tässä nyt oli pointtina vaan se, että mitä ikinä käyt läpi, selviät siitä. Elämä voi näyttää tosi erilaiselta jo tosi lyhyessä ajassa. Rakastan teitä, hän päättää tekstinsä.

Julkaisu on kerännyt runsaasti kommentteja.

– Ihana sinä, kiitos kun kirjoitit. Mulla tismalleen samanlaiset fiilikset ja oot oikeassa, että vuodessa voi tapahtua paljonkin. Voitto on mahdollista! somepersoona Joona Hellman kirjoittaa.

– Upea ja tärkeä postaus, laulaja Sara Siipola kommentoi.

– Ikinä ei voi toisten kuvien perusteella tietää mitä on taustalla, kolmas toteaa.

Wahlström on esittänyt Salattujen elämien Violaa jo vuosien ajan. Lisäksi hän juontaa Iltapäiväkahvit-podcastia yhdessä ex-Salkkarit-tähti Olga Heikkalan  kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat