Salkkarit-tähdet Olga Heikkala ja Vivi Wahlström saavat jatkuvasti yhden tietyn palautteen faneiltaan: "Kysytään aina, että..."

Salatut elämät -tähdet Olga Heikkala ja Vivi Wahlström pitävät tiiviisti yhtä parhaina ystävinä töidensä ulkopuolellakin.

Salatut elämät  -sarjasta tunnetut näyttelijät Olga Heikkala  sekä Vivi Wahlström  nähdään sunnuntaina 1. lokakuuta Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman yleisössä kutsuvieraina. Heikkala kertoo vihkiytyneensä kuluvaan tuotantokauteen todella tiukalla pieteetillä ja jopa järjestäneensä TTK-katsomoita. Wahlström sen sijaan ei ole vielä jaksoja katsonut, mutta odottaa tulevalta illalta paljon. 

– Olin pienenä ihan mieletön fani ja olen silloin ollut täällä (katsomassa) monia kertoja, Wahlström kertoo.  

Jos kutsu kävisi, lähtisivät sekä Heikkala että Wahlström mieluusti mukaan TTK-parketeille. Tanssi kulkee heillä tällä hetkellä elämässä, sillä he ovat aloittaneet yhdessä käymään commercial-tunneilla. 

Salatut elämät -sarjassa Heikkala näyttelee Mira Angervuota. Walhströmin roolihahmo on Viola Angervuo.

Töiden ulkopuolella kaksikko kertoo saavansa jonkin verran palautetta roolihahmojensa juonenkäänteistä Pihlajakadulla. Pääasiassa palaute on positiivista. 

On kuitenkin yksi toistuva palaute, jota he saavat usein. 

– Kysytään aina, että ollaanko me oikeasti yhdessä, kaksikko toteaa yhteen ääneen. 

– Ja aika paljon kysytään myös meidän yhteisestä tarinasta, Wahlström miettii. 

Sen lisäksi, että Heikkala ja Wahlström tekevät töitä yhdessä Salatut elämät -sarjassa sekä yhteisen Iltapäiväkahvit-podcastin merkeissä, viettävät he myös hyvin paljon vapaa-aikaa yhdessä. Tärkeää hyvän kaverisuhteen ylläpitämiselle on heidän mukaansa se, että uskaltaa puhua toiselle suoraan. 

– Yllättävän paljon jaksetaan (nähdä toisiamme). Ei me nyt ihan joka päivä, mutta joka viikko useita kertoja hengataan. Ehkä meillä on se, että ollaan tosi samanlaisia, mutta tosi erilaisia, niin tasapainotetaan toisiamme, Wahlström kertoo. 

– Joo kyllä Vivi on välillä sillleen, että hän lähtee nyt kotiin, kun koitan vielä pyytää, että "ole vielä mun kanssa", ja Vivi vastaa, että nyt menee, koska haluaa olla yksin kotona, Heikkala miettii.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat