Mainos

Villitse mies paljastamalla sopivasti

Vaatteet kertovat kantajastaan. Kaikista seksikkäintä on antaa mielikuvitukselle valta ja jättää arvailun varaan se, mitä vaatteiden alta oikeasti löytyy.

Jos paljastat heti kättelyssä kaiken, voi miehen kiinnostus jopa lopahtaa. Kaikki on jo nähty, joten mielikuvitusleikeille ei jää varaa.

Leedsin yliopistossa tehtiin tutkimus, kuinka paljon naisen kannattaa näyttää paljasta pintaa, jotta mies kiinnostuu hänestä. Neljä naistutkijaa seurasi naisia Britannian yökerhoissa ja tarkkailivat muun muassa sitä, kuinka monta tanssiinkutsua nainen joutui esittämään, ennen kuin nappasi, kertoo Telegraph.

Naisten ihoalueita kuvattiin tutkimuksessa prosenttimäärillä: käsi oli 10 prosenttia, kehosta, jalka 15 prosenttia ja torso 50 prosenttia.

Naiset, jotka paljastivat noin 40 prosenttia ihostaan, menestyivät kaksi kertaa paremmin, kuin enemmän tai vähemmän peittelevät. Liiallinen paljastaminen saa tutkijoiden mielestä miehen uskomaan, että nainen on epäluotettava.

Tutkimuksen johtaja, psykologi Colin Hendrie vinkkaa Telegraphin mukaan, että naisen kannattaa näyttää vähän jalkaa ja vähän kättä, muttei sen enempää.

Eniten miehet kiinnostuivat naisista, jotka näyttivät noin 40 prosenttia ihostaan, käyttivät tiukkoja vaatteita ja tanssivat provokatiivisesti, paljastaa tutkimus.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Telegraph

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.