Viivi Pumpasen kesä: Ensimmäinen loma vuosiin rakkaiden kanssa

Suomen kauneimmaksi naiseksi kaksi vuotta sitten valittu Viivi ei ole pahemmin ehtinyt hengähtää kiireisten vuosien aikana.

Viivi Pumpasen ei ole tarvinnut valitella hiljaista työkalenteria, ja pyöritellä peukaloitaan ajan puutteen vuoksi. 24-vuotias nuori nainen on saanut työllistettyä itsensä hyvin myös missivuoden jälkeen, ja erilaisista asioista innostuva Viivi onkin ehtinyt missivuoden jälkeen vaikka mihin. Viime talvena naista työllisti muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -kisa, josta Viivi nappasikin voiton parinsa kanssa.

Kiireisten vuosien vastapainoksi Viivi aikoo tänä kesänä antaa aikaa itselleen ja onkin raivannut kalenterista tilaa kunnon lomalle.

– Tänä kesänä olen päättänyt antaa myös enemmän aikaa läheisilleni ja rakkaimmille. Haluan muistaa ne, jotka aina muistavat minut ja pidän siis myös ihan muutaman viikon lomaa. Missivuoden jälkeen en ole pitänyt kunnolla paussia missään kohtaa, mutta nyt haluan antaa aikaa maailmalle. Nautin siis kesästä, Viivi kertoo MTV3.fille kesken kuvausreissun.

Ennen vapaalle heittämistä työtä pelkäämätön nuori nainen aikoo painaa vielä töitä, ja meneillään onkin monia mielenkiintoisia projekteja. Työtilaisuuksiin on mukava karauttaa uudella menopelillä.

– Se on hyvä, koska rakastan työtäni. Olen myös ehtinyt myös ajella uudella moottoripyörälläni, jonka mittarissa on jo puolitoista tuhatta kilometriä, Viivi naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat