Mainos

Viisikko tunkeutui miehen kotiin ja pieksi hänet

Vuonna 1990 syntynyt jokioislainen mies ilmoitti poliisille neljän aikaan viime yönä, että hänet oli pahoinpidelty kotonaan Opintiellä.

Viisi miestä oli soittanut parikymppisen miehen asunnon ovikelloa. Oven auettua miehet olivat tunkeutuneet sisälle asuntoon.

Tunkeutujat olivat tarttuneen miestä kurkusta kiinni. Asunnossa miesta potkittiin ja hakattiin eri puolille kehoa ja häntä myös kuristettiin voimakkaasti. Potkut olivat osuneet kylkeen ja päähän.

Pahoinpidelty pääsi ulos asunnostaan, mutta miesjoukko sai hänet jälleen kiinni. Pihalla uhria raahattiin asvaltilla ja kuristettiin.

Miehen asunnossa hänen omaisuuttaan rikottiin heittelemällä tavaroita lattialle. Jossakin vaiheessa pahoinpitely loppui ja miehet poistuivat.

Poliisi totesi miehen saamat vammat. Uhri ei kuitenkaan tuntenut olevansa välittömässä sairaanhoidon tarpeessa. Mies tunsi osan pahoinpitelijöistään.

Teon motiivi ei ole uhrin eikä poliisin tiedossa. Poliisi on kirjannut rikosnimikkeiksi törkeän pahoinpitelyn, törkeän kotirauhan rikkomisen ja vahingonteon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.