Viikon kuuma mies: Sympaattinen ja vaatimaton Matt Damon

Perjantain AVA Elokuvan Medusan verkko tähti Matt Damon on sympaattinen komistus, joka on jo vuosia valloittanut sydämiä maanläheisellä olemuksellaan. Perjantain kunniaksi AVA kokosi yhteen gallerian tähdestä vuosien varrelta!

Tiesitkö, että Matt Damonin, 42, äidillä on suomalaisia sukujuuria? Ei ole siis ihme, että tämä sympaattinen elokuvatähti vetoaa olemuksellaan moneen suomalaiseen. Katso kuvat valloittavasta Damonista ja piristä iltapäivääsi!

Damon teki debyyttinsä näyttelijänä 18-vuotiaana elokuvassa Mystic Pizza, jonka jälkeen miehen ura on edennyt tasaisesti. Vuonna 1995 Damon todisti haluavansa näyttelijäksi hyvin vakavissaan ottaessaan vastaan haasteen Courage Under Fire -elokuvan muodossa: miehen tuli karistaa hurjat 18 kiloa vain kolmessa kuukaudessa. Damon onnistui tuolloin tavoitteessaan ja sai roolistaan ylistystä kriitikoilta, mutta mies kärsi äkkinäisen laihduttamisen vuoksi pitkään terveysongelmista.

1990-luvun alussa Damon tarttui kollegansa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa haasteeseen myös toisaalla elokuvarintamalla: miehet käsikirjoittivat yhdessä myöhemmin ylistetyn elokuvan Good Will Hunting. Sittemmin elokuva-alan monitoimiosaajaksi kasvanut Damon on myös tuottanut elokuvia. Tätä nykyä Damon tunnetaan kenties parhaiten roolistaan Jason Bournena elokuvatrilogiassa, johon illan AVA Elokuva Medusan verkkokin kuuluu.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

AVA Elokuva Medusan verkko nähdään AVAlla perjantaina 23.8. klo 21.


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Wikipedia, imdb

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja