Viikon kuuma mies: Bradley Cooper – katso kuvagalleria!

Hollywood-kaunottarien esittelemisen vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan mieskomeudella. Tämän viikon kuuma mies on Bradley Cooper. Katso kuvat seksikkäästä supertähdestä!

Valmistaudu herkkään hetkeen ja ota mukava asento. Viikon kuumaksi mieheksi valittu Bradley Cooper, 36, joka on eittämättä yksi Hollywoodin ykköskomistuksista.

Bradley Cooper erosi viime maaliskuussa näyttelijä Renee Zellwegeristä, jonka kanssa komistus seurusteli kaksi vuotta. Ennen suhdettaan Zellwegerin kanssa Cooper oli naimisissa Jennifer Espositon kanssa. Pariskunnan onni kesti kuitenkin vain hetken, sillä avioliitto kesti vain neljä kuukautta.

Lähiaikoina sinkkuelämää viettävä komistus on yhdistetty useisiin Hollywood-kaunottariin. Miehen on huhuttu tapailevan muun muassa Olivia Wildea ja Jennifer Lopezia.

Bradley Cooper teki läpimurtonsa nsa näyttelijänä vuonna 2009. Sympaattinen mies näytteli tuolloin elokuvissa Jätä se!, All About Steve ja Kauhea kankkunen. Elokuva Kauhea kankkunen sai tänä vuonna jatkoa, kun Kauhea kankkunen 2 nähtiin elokuvateattereissa.

Lisää kuumia miehiä:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat