Mainos

Viihde yhä tärkeämpää suomalaisissa juhlissa

Suomalaiset järjestävät nykyään juhlia enemmän kuin ennen ja myös juhlintatavat ovat muuttuneet. Yhä useammin juhliin halutaan myös esiintyjiä. Halutuimpia viihdyttäjiä niin yksityisiin kekkereihin kuin firmojen tilaisuuksiin ovat viihteen monitaiturit.

Harjakaisia, lastenjuhlia, firmojen asikastilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, häitä tai syntymäpäiviä. Suomalaiset juhlivat nyt entistä enemmän erilaisissa tilaisuuksissa. Hyvä ruoka, runsaat juomat ja seurustelu eivät välttämättä enää riitä juhlissa. Nyt on kova kysyntä myös esiintyjillä. Etenkin viihteen monitaitureilla riittää keikkaa.

Toimitusjohtaja Vesa Ristimäki Popzoosta uskoo, että juhlatapojen muuttumisen syynä on Euroopan vaikutus. Kun yritykset kansainvälistyvät, ne ottavat ehkä mallia sivistyneemmästä tavasta juhlia.

Suomalaisiin juhliin on nyt tullut myös glamouria ja näyttävyyttä. Juhlat suunnitellaan tarkoin ja tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa viihdettä etsitään alan toimistoista. Suosituimpia viihdyttäjiä tällä hetkellä ovat drag-showt, taikurit, humoristit ja imitaattorit. Yhä useammin myös livekararoke kiinnostaa, koska juhlija pääsee kerrankin lavalle laulamaan ihan oikean bändin solistina.

Ohjelmatoimistoilla riittääkin nyt kysyntää. Asteikko on laaja - suurista gaaloista 40-vuotipäiviin ja tärkeille bisnesvieraille järjestettyihin erikoistilaisuuksiin. Onpa joukossa ollut sellainenkin keikka, jossa juhlijoina oli yksi asiakas ja kaksi isäntää; kansainvälinen vieras kun halusi päästä saaristoon saunomaan ja tottakai suomalaiset isännät toteuttivat vieraansa toiveen parhain päin.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.