VIDEO: C.S.I.-näyttelijä lempikohtauksistaan: Suutelen upeita naisia

C.S.I.-sarjassa näyttelevä Wallace Langham on päässyt näyttelemään sarjan historian aikana mitä erikoisemmissa kohtauksissa.

Miehen ei kuitenkaan ole vaikea valita kohtausten joukosta parhaimpia hetkiä.

– Minulle on siunaantunut useita kohtauksia, joissa saan suudella kauniiden naisten kanssa. Ne tilanteet ovat ehdottomasti parhaimpia, Wallace Langham kertoi MTV.fille Monte Carlon televisiofestivaaleilla.

Työstään nauttiva Langham toivoo saavansa jatkaa sarjan parissa vielä pitkään. Hänellä on kuitenkin myös muita haaveita.

– Olisi ihana jatkaa C.S.I.:n parissa. Tämä on ihana työ. Pidän tv-sarjojen kuvaustahdista ja työajoista. Haluaisin tulevaisuudessa myös kirjoittaa ja ohjata. Teatterikin kiinnostaa, Langham listaa.

Vaikka C.S.I.:n kuvausaikataulu on hyvin säännöllinen, välillä päivät venyvät pitkiksi. Tästä syystä näyttelijällä ei ole yleensä vapaa-aikaa. Kun aikaa on, löytää Langhamin rannalta.

– Tykkään surffata. Asun Kaliforniassa, joten sen harrastaminen on helppoa. Muihin harrastuksiini kuuluu meditointi ja ratsastus. Rakastan myös matkustamista. Aina kun saan mahdollisuuden, lähden reissuun, Langham kertoo.

Hän ei ole vielä käynyt Suomessa, mutta odottaa kovasti, että pääsisi tapaamaan suomalaisia fanejaan.

– Olen kuullut, että meillä on paljon faneja Suomessa. Kiitos, että katsotte C.S.I.:ta ja toivottavasti katsotte myös jatkossa, Langham lähettää terveiset suomalaisille faneille.

C.S.I. New Yorkin 9. kauden jaksot MTV3-kanavalla tiistaisin klo 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat