Victoria Beckham käänsi selän Spice Girls -bändille

Spice Girls -bändin paluuta keikkalavoille on odotettu kovasti bändin musikaalin myötä.

1990-luvun hittibändi Spice Girls nousi uudestaan esiin vuonna 2012, kun bändi teki yllättäen comebackin Lontoon olympialaisissa. Yhtyeen musiikkiin pohjautuvan Viva Forever -musikaalin ensi-iltaa juhlittiin puolestaan joulukuussa. Bändin kovan nosteen takia monet fanit ovatkin toivoneet Spice Girlsin lähtevän kiertueelle.

Hiljattain australialainen radiokanava kertoi bändin lähtevän kiertueelle vuonna 2014. Radiokanavan luotettavan lähteen mukaan myös muodin parissa työskentelevä Victoria Beckham olisi mukana kiertueella. Nyt Beckhamin asioidenhoitaja on kommentoinut mahdollista paluutaThe Sun -lehdelle.

– Victorian vuoden 2014 suunnitelmiin ei kuulu kiertue Spice Girls -bändin kanssa. Hän tulee keskittymään perhe-elämään ja muotibisnekseen.

Bändin musikaalin ensi-illassa moni kiinnitti huomion siihen, että Beckham ei viihtynyt entisten yhtyetovereidensa kanssa, vaan pysyi perheensä kanssa taka-alalla.

Spice Girls –bändillä on paljon faneja ympäri maailman ja muun muassa Australiassa heillä on hyvin vahva fanipohja. Mahdollinen kiertue maassa toisi bändin jäsenille huimasti tuloja, joten nähtäväksi jää, lähteekö bändi neljän hengen voimin kiertueelle. Spice Girls -bändiin kuuluvat Victoria Beckhamin lisäksi Geri Halliwell, Mel B, Mel C ja Emma Bunton.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat