Vettel ulos Ferrarilta jo 2019? – Italiassa spekuloidaan kuljettajavaihdosta

Gazzetta dello Sport-lehden toimittaja Luigi Perna spekuloi, että Sebastian Vettel saattaa joutua Ferrarilta ulos jo vuoden kuluttua.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vettel ajaa Ferrarilla jo neljättä kauttaan, mutta on jälleen kerran häviämässä mestaruuden. Tällä kaudella Vettel on tehnyt useita ajovirheitä, eikä kyennyt käyttämään etsikkoaikaansa kesällä, jolloin Ferrarin auto kulki vielä Mercedestä kovempaa.

Vettelin sopimus Ferrarin kanssa päättyy kauden 2020 jälkeen, mutta Pernan mukaan sopimuspykälät mahdollistavat Ferrarille sopimuksen irtisanomisen jo vuoden kuluttua. Perna arvioikin, että Ferrari vaihtaisi kuljettajaa ensi kauden jälkeen, jos Vettel ei silloinkaan voita mestaruutta.

Ensi vuonna Vettel saa Ferrarille uuden kirittäjän Kimi Räikkösen vaihtuessa nuoreen Charles Leclerciin. Jos Leclerc on Vetteliä nopeampi, karisee Vettelin uskottavuus varmasti.

Vettel voitti Red Bullilla neljä perättäistä mestaruutta 2010-13. Kaudella 2014 hän sai uudeksi tallikaverikseen Red Bullilla Daniel Ricciardon, joka oli heti nopeampi. Vettel tekikin johtopäätöksensä ja päätti siirtyä Ferrarille.



Lue myös:

    Uusimmat