Vesittyikö jättiyllätys kehnoon maalivahtipeliin? Asiantuntija nosti esiin alokasmaiseen virheen – "Hämmentävän huono suoritus"

Antti Niemeltä kovaa kritiikkiä Lazion maalivahdille – "Hämmentävä suoritus" 2:12
MTV Urheilun asiantuntija Antti Niemi antoi Mestarien liiga -studiossa kovaa kritiikkiä Lazion Ivan Provedelille.

MTV Urheilun asiantuntija Antti Niemi antoi painavaa kritiikkiä Lazion maalivahti Ivan Provedelille 0-3-tappioon päättyneen Mestarien liiga -ottelun jälkeen.

Lazio lähti Bayern Müncheniä vastaan pelattuun toiseen osaotteluun erinomaisista asetelmista, kun se oli kaatanut saksalaiset Roomassa 1-0.

Toinen ottelu ei kuitenkaan sujunut yhtä ruusuisesti, sillä Bayern tyrmäsi Lazion maalein 3-0.

Harry Kane ohitti Lazion maalilla torjuneen Ivan Provedelin ottelussa kahdesti. Ensimmäinen osuma syntyi päällä avausjakson loppupuolella. Antti Niemi kritisoi puoliaikastudiossa Provedelin toimintaa.

– Kuulostaa hurjalta, mutta väitän, että minä olisin ottanut (tuon). Reaktiot olivat minun vahvuus, hienon uran maalivahtina pelannut Niemi analysoi Bayernin avausmaalia.

Minkä alokasmaisen virheen Ivan Provedel maalissa teki? Katso Antti Niemen havainnollistava analyysi pääkuvan videolta.

Toisen maalinsa Kane teki toisella puoliajalla, kun hän tuikkasi Provedelin torjunnasta kimmonneen irtopallon häkkiin. Niemen mukaan Provedelin otteet eivät olleet tiistaina Lazion kannalta toivotulla tasolla.

– Jos Lazio mietti, että he menevät jatkoon tästä vaikeasta vierasottelusta ensimmäisen osaottelun hyvän tuloksen jälkeen, niin kyllä kaiken pitää toimia moitteettomasti ja virheettömästi. En nyt sano, että he hävisivät tämän pelin maalivahtipeliin, mutta kyllä Kane on varmaan pelin jälkeen miettinyt, että aika halvalla tuli nuo pari kassia, Niemi pohtii.

Bayern lyö lisää löylyä – Harry Kane tekee jo toisen maalinsa Lazion verkkoon 1:14

Lue myös:

    Uusimmat