Mikä näytös – Tuomas Virkkuselta raaka arvio Bayern Münchenin yllättäneestä joukkueesta: "Sössi tämän"

Vaikka Villarreal yllätti Bayern Müchenin jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa keskiviikkona 1–0-voitolla, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen uskoo, että espanjalaisjoukkue tuli sössineeksi jatkomahdollisuutensa hukattuihin maalipaikkoihin.

C Moren ottelukoosteesta oheiselta videolta näkyy, miten paljon laatupaikkoja Villarreal onnistui kotiottelussaan luomaan. Ainoaksi maaliksi jäi silti Arnaut Danjuman kahdeksannella peliminuutilla ohjaama osuma.

– Minulla on niin vahva fiilis. En tiedä tietenkään, mitä viikon kuluttua tulee tapahtumaan, mutta kyllä minulla on sellainen fiilis, että Villarreal sössi tämän tässä ottelussa. Niillä oli ihan oikeasti saumat latoa 3–0, 4–0, Virkkunen sanoi pelin jälkeen.

Selostaja alleviivasi, ettei maalin johto saksalaismahtia vastaan ole juuri mitään, kun toinen osaottelu pelataan sen kotona ensi viikon tiistaina.

Näet ottelun kohokohdat ja Virkkusen analyysit ylälaidan videolta. Selostaja hämmästeli muun muassa maalintekijä Danjuman tekosia maalipaikassa toisella puoliajalla.

Lue myös:

    Uusimmat