Juventus-luotsi ihmeissään omiensa suorituksesta – "Annoimme sen heille hopealautasella"

Portugalilainen Porto kaatoi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Juventuksen 2-1. Juve-luotsi Andrea Pirlo oli turhautunut joukkueensa esityksestä.

Kotijoukkue Porton Mehdi Taremi iski ottelun avausmaalin vain 63 sekunnin jälkeen, kun Juventuksen Rodrigo Bentancur oli antanut karmean syötön maalivahti Wojciech Szczesnylle. Taremi pääsi syöttöön väliin ja sai tehtyä johto-osuman.

– Valmistauduimme hyvin otteluun, erilailla, kuin se oli itse pelissä. Emme halunneet näyttää sellaista asennetta, mutta siitä tulee vaikeampaa, kun joudut maalin tappiolle ensimmäisellä minuutilla, Pirlo sanoi Sky Sport Italialle.

– Tiesimme, että he tukkivat tilat erinomaisesti. He halusivat pelata sellaista peliä ja me annoimme sen heille hopealautasella, Pirlo jatkoi.

Toinen puoliaika alkoi Juventuksen kohdalla yhtä ellei vieläkin kehnommin, kun Moussa Marega viimeisteli 2-0-maalin vain 23 sekunnin pelin jälkeen. Federico Chiesan maali viimeisellä kymmenellä minuutilla toi Juventukselle arvokkaan vierasosuman.

– Otteluun tulo meni pieleen jo ensimmäisellä minuutilla. Se on normaalia olla hiukan peloissaan, kun on päästänyt sellaisen maalin. Menetät itseluottamusta, jota sinulta ei pitäisi koskaan puuttua neljännesvälierissä, Pirlo kertoi.

Porto-luotsi Sergio Conceicao oli kiitollinen joukkueensa puolustuspelistä, vaikka Chiesan tekemä kavennusmaali rikkoikin viiden perättäisen nollapelin putken Mestarien liigassa.

– Meidän täytyy puolustaa ankarasti. Siitä tulee erilainen ottelu. Juventuksen pitää tehdä comeback, mutta se ei tarkoita, että lähtisimme vain puolustamaan. Katsotaan, ketkä pelaavat, jos pelaajien ominaisuudet ovat erilaisia, Conceicao summasi tulevaa toista osaottelua.

Katso videolta Porton ja Juventuksen ottelun maalikooste. 

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit katsottavissa C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat