Tottenham-luotsi ei käsitä suojattinsa toimintaa – ”On vaikea aloittaa ottelu tappioasemasta"

Espanjalaisjätti Barcelona voitti Tottenhamin Mestarien liigan keskiviikon ottelukierroksella maalein 4-2. Ottelun huomion varasti kukapa muukaan kuin vierailijoiden Lionel Messi. Messin maagisuus ei kuitenkaan ollut päälimäinen syy tappioon Tottenham-managerin Mauricio Pochettinon mielestä.

Ylälaidan videolla Llorisin moka ottelun avausmaalissa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Kamppailu alkoi englantilaisten kannalta murheellisesti, kun Philippe Coutinho siirsi vierailijat 1-0-johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. Maalia pohjusti Tottenhamin maalivahdin Hugo Llorisin karmea virhe, jossa ranskalaisen vastaantulo epäonnistui täysin. Tämän seurauksena Coutinho pääsi tykittämään pallon tyhjään maaliin. Lontoolaisten päävalmentaja Pochettino ei pystynyt käsittämään suojattinsa ratkaisua.

– Kun päästät maalin alle kahdessa minuutissa, se muuttaa kaiken. On todella vaikeaa tulla pukukopista ulos ja löytää itsensä heti 0-1-tappioasemasta. Tällä tasolla ei voi päästää sisään tuon kaltaisia tilanteita, Pochettino sanoo.

Pochettino kistää, että juuri Messi olisi ollut itsessään syy joukkueensa tappioon.

– Ensimmäisellä puoliajalla emme antaneet yhtään paikkaa Messille. Toisella puoliajalla hänellä oli enemmän tilaa, jolloin häntä on vaikea pysäyttää. Katsokaa monta paikkaa hänellä oli ensimmäisellä puoliajalla? Ei yhtään. Toisella puoliajalla saatuaan tilaa, on uskomatonta nähdä miten hän juoksee, Pochettino jatkoi.

Argentiinalaisluotsin puheista on luettavissa kuinka paljon häntä närkästyttää Llorisin virhe ottelun alkuhetkillä.

– Ottelun ensimmäisen osuman jälkeen jouduimme pelaamaan maalin tasoituksella koko ottelun. Pelaajamme ovat sankareita, kun he yrittivät jahdata Barcelonan johtoa Messiä, Suarezia, Coutinhoa ja kumppaneita vastaan.

Lucas Mouralla oli paikka tasoittaa ottelu. Maalin jälkeen olisitte sanoneet, että olemme sankareita ja minä olen maailman paras valmentaja, Pochettino tilittää.

Lue myös:

    Uusimmat