Tästä rankkarituomiosta repesi raivo Serie A:n huippuottelussa – jopa Juventus-valmentaja myönsi: "Roma olisi täysin ansainnut tasapelin"

Juventuksen ja AS Roman välisessä huippuottelussa pisteet vei peliä isännöinyt torinolaisjätti lukemin 1–0, mutta vierailijoille jäi rutkasti jossiteltavaa.

Juventuksen maali syntyi jo 16. minuutilla, kun keskikenttäpelaaja Rondrigo Bentancurin pusku kimposi epätyypillisellä tavalla sisään hyökkääjä Moise Keanin pään kautta.

Jälkikäteen ottelussa puhutti kuitenkin AS Roman iso mahdollisuus tasoittaa ottelu. Itse asiassa Giallorossin hyökkääjä Tammy Abraham sai pallon kertaalleen maaliin asti, mutta osumaa ei hyväksytty, sillä erotuomari Daniel Orsato oli ehtinyt puhaltaa jo pilliinsä rangaistuspotkun merkiksi.

Roman Jordan Veretout ampui, Juventuksen maalivahti Wojciech Szczesny torjui.

Katso kohauttanut tilanne artikkelin yllä olevalta videolta.

Tilanteen ratkaisu nostatti raivoa AS Roma -leirissä, sillä ilman erotuomarin hätäistä puhallusta ottelu olisi tasoittunut.

Ottelun jälkeen jopa Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri myönsi olleensa onnekas.

– Tiesin, että tästä tulee vaikea ottelu. Roma olisi täysin ansainnut tasapelin, koska he pelasivat loistavan ottelun, Allegri totesi DAZN:n mukaan.

– Nämä ottelut päätetään tietyillä hetkillä ja onneksemme ne menivät meidän kannaltamme suotuisasti.

Juventus on Serie A:ssa seitsemäntenä 14 pisteellään, kun kausi alkoi hankalalla jaksolla. Nyt otettu voitto oli Vanhan rouvan seitsemäs perättäinen tappioton ottelu.

AS Roman ottelu oli epäonninen, sillä tappion lisäksi tähtipelaaja Nicolò Zaniolo jätti kentän loukkaantumisen vuoksi kesken pelin.

Roma-luotsi José Mourinho ei halunnut kommentoida rankkaritilannetta, koska ei omien sanojensa mukaan nähnyt sitä.

– Haluan eristää itseni tästä tapauksesta ja keskittyä vain siihen, mitä joukkueeni teki, Mourinho totesi.

– Saatan olla väärässä tai olla eri mieltä kuin muut, mutta joukkue, joka ansaitsi voittaa, hävisi. Sellaista on jalkapallo.

Roma on Serie A:ssa neljäntenä.