Chelsea sai tylyn oppitunnin Mestarien liigan todellisuudesta: "Tätä on jalkapallo tällä tasolla - Bayern Münchenin tasolla"

Bayern Münchenin saksalaistähti Serge Gnabryn kaksi maalia alle kolmessa minuutissa ja Mestarien liigan maalipörssin ykkösen Robert Lewandowskin osuma naulasivat Bayernille tiistaina puolivälieräpaikalta maistuvan 3-0-vierasvoiton Chelseasta neljännesvälierien avausosassa.

Thomas Müller puski avausjaksolla ylärimaan, mutta Chelsea selvisi ensimmäisestä puolikkaasta kuivin jaloin kuin ihmeen kaupalla. Ross Barkleylle aukesi toisella puoliajalla hetki ennen saksalaisjoukkueen avausosumaa rangaistusalueen sisällä huippupaikka, mutta Manuel Neuerin oikea-aikainen vastaantulo esti lontoolaisten maalin.

– Tätä on jalkapallo tällä tasolla - Bayern Münchenin tasolla, Chelsean päävalmentaja Frank Lampard totesi rehellisesti ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

– Ellemme saa kaikkea toimimaan oikein, emme saa tulosta, ja me emme saaneet kaikkea toimimaan. Se oli kova oppitunti Mestarien liigan todellisuudesta.

Gnabry-Lewandowski-duo oli Bayernin keihään kärki ensin mainitun tehdessä osumista kaksi ja puolalaisen syöttäessä molemmat osuen lopulta myös itse.

Chelsean tilanne kurjistui lisää 83. minuutilla, kun Marcos Alonso ajettiin kentältä huitaistuaan Lewandowskia kasvoihin. Lontoolaisten mahdollisuudet toisessa osaottelussa ovat vähäiset, ja sen ymmärtää myös Lampard itse.

– Meidän on mentävä ja pelattava ylpeydellä tulostaulua miettimättä. Meidän on osoitettava luonnetta, Chelsea-ikoni sanoi.

Chelsea joutuu toisessa osassa tulemaan toimeen Alonson lisäksi ilman keskikentän italialaista rytmittäjää Jorginhoa, jonka varoitustili täyttyi tiistain ottelussa.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Real Madrid - Manchester City klo 21.55 C More Sport 1
Lyon - Juventus 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat