Veikkausliigan jumbo sai pistetilinsä auki – "Tippui kuin tarjottimelle"

Miesten jalkapalloliigan nousijaseurat KTP ja AC Oulu kohtasivat tiistaina Kotkassa huipputärkeässä ottelussa. Isännillä olisi ollut mahdollisuus venyttää ero nollakerhossa olleisiin vieraisiin seitsemään pisteeseen. Edes Anton Eerolan johtomaali ei pelastanut kotkalaisia, jotka hävisivät maalein 1–3.

Voittomaalin laukoi liigakierrokseltaan Ilveksestä ja RoPSista kotimaisemiinsa Ouluun jo viime kauden nousuhuumaan palannut Niklas Jokelainen, 21. Syötön 59. minuutin voitto-osumaan tarjoili näyttävällä keskityksellä Aapo Heikkilä.

– Aapo pääsi keskittämään niin vapaasti, että ehdin etsiä taka-alueelta tilaa. Pallo tippui kuin tarjottimelle. Ei siitä voinut epäonnistua, vaikka pallo menikin verkkoon maalivahdin puikoista, Jokelainen naurahti.

Jokelainen tarjoili vapauttavan syötön illan viimeisen maalin tehneelle vaihtopelaaja Nikolas Sairalle. Osuma oli HIFK:sta siirtyneen Sairan, 22, ensimmäinen liigatasolla.

– Tulosta ei oltu saatu edes ihan hyvällä pelillä. Kun tappiotilanteesta nousee voittoon 3–1, ovat tunnelmat bussissa varmasti hyvät. Kun pääsimme kauden ensi kertaa johtoasemaan, osasimme sovivasti jäädyttää peliä, korosti AC Oulun helsinkiläisvalmentaja Jyrki Ahola

Lue myös:

    Uusimmat