Mainos

Veikkaus: Miljoonapotin voittajaa ei vielä tavoitettu

Veikkaus ei ole vielä tavoittanut huiman Eurojackpot-pelin voittajaa. Ennätyksellisen suuri yli 60 miljoonan euron voittosumma meni espoolaispelaajalle.

– Tämän voiton kohdalla on kyllä ollut niin paljon ennakkorummutusta jo ennen arvontaa ja nyt voiton osuessa Suomeen. Varmasti pelaajaajat ovat tarkistaneet voittorivinsä jo ennen aamukahvia, arvioi Veikkauksen tiedottaja Leena Seppänen.

Suomalaiset ovat ahkeria Eurojackpot-pelaajia. Tiedottaja Leena Seppänen arvelee, että suuret voittosummat ovat rohkaisseet suomalaisia pelaamaan.

– Eurojackpotissa on mukana yhteensä 14 pelaajamaata ja me olemme kyllä vilkkaimpien pelaajien joukossa. Suuret voitot ovat siivittäneet varmasti pelaamisintoa. Silloin säilyy usko siihen, että voittopotti voi osua tänne pohjoiseenkin.

Valtavan kokoisen voittopotin osuessa kohdalle voi voittajalle iskeä myös ahdistus. Veikkaus ei kuitenkaan tarjoa erityistä henkistä tukea voittajalle.

– Voittaja voi itse pohtia, tarvitseeko tukea voittosumman käsittelemisessä. Varmasti voittosummaa haluaa miettiä itsekseen, mutta jossain vaiheessa siitä haluaa varmasti keskustella jonkun kanssa, Seppänen pohtii.

Veikkauksessa kuitenkin iloitaan jättipotin osumisesta Suomeen ja voittajaa aiotaan muistaa jollain tavalla.

– Kyllä me konttorilla keksitään jonkinmoista muistamista. Onhan se mahtava juttu ja niin uskomatonta kuin se onkin, että Suomeen voi osua jo neljäs päävoitto. 

– Suuronnittelut voittajalle. Iloitse ja nauti elämästä, mutta pidä myös jalat maassa, lähettää Veikkauksen tiedottaja Leena Seppänen voittajalle terveisensä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.