Vastavihityt Sanna Marin ja Markus Räikkönen hehkuvat rakastuneina – romanttiset hääotokset saaneet huomiota ympäri maailman: "Pelkkää rakkautta ja onnea"

0:44
Pääministeri Sanna Marin naimisiin! "Kaikista ihmisistä sinä olet minulle se oikea"

Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ovat ihastuttaneet ympäri maailman hääuutisellaan.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) julkaisi sunnuntaina 2. elokuuta yllätysuutisen Instagram-tilillään, kun hän kertoi menneensä naimisiin viikonloppuna puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Pari kertoi uutisesta julkaisemalla romanttisen ja herkän kuvan hääpäivältään. 

Samana iltana Marin julkaisi Instagram-tilillään vielä toisen kuvan hääpäivältään, jonka yhteydessä hän kiitti pariskunnan saamista onnitteluista. Rakkaudentäyteisessä kuvassa pari on ilmeisesti uppoutunut tanssin pyörteisiin Räikkösen nauraessa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva on kerännyt myös osakseen runsaasti onnitteluja, myös kansainvälisesti. Monet kommentoijat ovat onnitelleet paria useilla kielillä. 

– Paljon onnea Suomen pääministerille, eräs kommentoija toteaa englanniksi. 

– Onnittelut Ecuadorilta, toinen kertoo espanjaksi. 

– Suuret onnittelut, pelkkää rakkautta ja onnea, kolmas toivottaa ruotsiksi. 

Marin ja Räikkönen vihittiin lauantaina 1. elokuuta pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa, joka sijaitsee Helsingin Meilahdessa. Marinin häämekko nähtiin hänen yllään jo itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa vuonna 2018.

Vuonna 1985 syntyneet Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä jo 18-vuotiaista. Heillä on yhteinen 2-vuotias tytär Emma Amalia. Räikkönen työskentelee viestintäjohtajana tamperelaisessa MarkkinointiAkatemia-yrityksessä.

Parin on ollut tarkoitus mennä naimisiin jo useana vuonna, mutta useat käänteet ovat siirtäneet hääsuunnitelmia. Valtioneuvoston mukaan häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Marinin alkuperäinen päivitys hääuutisesta on kerännyt jo yli 133 000 tykkäystä ja niin ikään liudan onnitteluja ympäri maailman. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja