Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vasikanlihakääryleet

MTV3
Julkaistu 03.04.2008 12:57(Päivitetty 28.05.2008 10:18)
  • 8 vasikanleikettä à 80 g
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g kalamataoliiveja
  • 200 g keittokinkkua tai palvikinkkua viipaleina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • ripaus muskottipähkinäjauhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • 25 g voita
  • 2–3 dl valkoviiniä

Nuiji vasikanleikkeet hyvin ohuiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Silppua puolet oliiveista ja halkaise loput. Hienonna valkosipuli ja lehtipersilja. Täytä leikkeet kinkulla, oliivisilpulla, valkosipulilla, lehtipersiljalla ja muskottipähkinällä. Kääri täytetyt leikkeet rullalle ja sido kääryleet puuvillalangalla.

Kuumenna öljy ja voi padassa (4 l) ja ruskista kääryleet kahdessa erässä. Siirrä kaikki kääryleet pataan ja lisää viini. Kiehauta, peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia välillä sekoittaen. Nosta kääryleet padasta ja irrota langat. Keitä halkaistuja oliiveja pari minuuttia padassa. Lisää halutessasi nokare voita ja tilkka viiniä. Nosta kääryleet pataan, lämmitä pari minuuttia ja tarjoile heti.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistäMoni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video HelsingistäNäin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:38
    Influenssa

    Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"

  • 16:44
    Jouluruoka

    Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä

  • 12:27
    Joulu

    Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"

  • 09:59
    Autot

    Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä

  • 08:24
    Liikenneturvallisuus

    Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?