Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vasikanlihakääryleet

MTV3
Julkaistu 03.04.2008 12:57(Päivitetty 28.05.2008 10:18)
  • 8 vasikanleikettä à 80 g
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g kalamataoliiveja
  • 200 g keittokinkkua tai palvikinkkua viipaleina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • ripaus muskottipähkinäjauhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • 25 g voita
  • 2–3 dl valkoviiniä

Nuiji vasikanleikkeet hyvin ohuiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Silppua puolet oliiveista ja halkaise loput. Hienonna valkosipuli ja lehtipersilja. Täytä leikkeet kinkulla, oliivisilpulla, valkosipulilla, lehtipersiljalla ja muskottipähkinällä. Kääri täytetyt leikkeet rullalle ja sido kääryleet puuvillalangalla.

Kuumenna öljy ja voi padassa (4 l) ja ruskista kääryleet kahdessa erässä. Siirrä kaikki kääryleet pataan ja lisää viini. Kiehauta, peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia välillä sekoittaen. Nosta kääryleet padasta ja irrota langat. Keitä halkaistuja oliiveja pari minuuttia padassa. Lisää halutessasi nokare voita ja tilkka viiniä. Nosta kääryleet pataan, lämmitä pari minuuttia ja tarjoile heti.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelinSuora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissaParhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaanVantaalaisen koirapuiston melu on liikaa – "Sijainti ei ole täysin optimaalinen"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:16
    Puhelimet

    Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelin

  • 18:57
    Halpa vs. kallis

    Suora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"

  • 18:04
    Ruoka

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • 16:42
    Jouluruoka

    Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"

  • 14:02
    Liikenneturvallisuus

    Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaan