Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Vasikanlihakääryleet

MTV3
Julkaistu 03.04.2008 12:57(Päivitetty 28.05.2008 10:18)
  • 8 vasikanleikettä à 80 g
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g kalamataoliiveja
  • 200 g keittokinkkua tai palvikinkkua viipaleina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • ripaus muskottipähkinäjauhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • 25 g voita
  • 2–3 dl valkoviiniä

Nuiji vasikanleikkeet hyvin ohuiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Silppua puolet oliiveista ja halkaise loput. Hienonna valkosipuli ja lehtipersilja. Täytä leikkeet kinkulla, oliivisilpulla, valkosipulilla, lehtipersiljalla ja muskottipähkinällä. Kääri täytetyt leikkeet rullalle ja sido kääryleet puuvillalangalla.

Kuumenna öljy ja voi padassa (4 l) ja ruskista kääryleet kahdessa erässä. Siirrä kaikki kääryleet pataan ja lisää viini. Kiehauta, peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia välillä sekoittaen. Nosta kääryleet padasta ja irrota langat. Keitä halkaistuja oliiveja pari minuuttia padassa. Lisää halutessasi nokare voita ja tilkka viiniä. Nosta kääryleet pataan, lämmitä pari minuuttia ja tarjoile heti.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Varo, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaaraMunkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Silmälasit

    Varo, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"

  • 17:33
    Jouluruoka

    Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaara

  • 14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!