Mainos

Vappuliikenteessä jo viisi kuolonuhria

Vapun liikenne on vaatinut tähän mennessä jo viisi kuolonuhria. Vakavin onnettomuus sattui eilen iltapäivällä Lappeenrannassa, missä kolme ihmistä kuoli ja neljä loukkaantui kahden henkilöauton ja pakettiauton yhteentörmäyksessä valtatie kuudella.

Pakettiauto ja yksi henkilöauto syttyivät tuleen onnettomuuden jälkeen.

Turma sattui lähellä Saarnialan risteystä Muukon teollisuusalueen kohdalla vähän ennen kello 16. Imatran suunnasta tullut pakettiauto ja Lappeenrannasta tulleet henkilöautot törmäsivät toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhteen. Silminnäkijöiden mukaan pakettiauto oli ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistalle. Alkoholilla ei alustavien tietojen mukaan ollut osuutta turmaan.

Pakettiauto ja toinen henkilöautoista syttyivät palamaan keskellä tietä. Kolmas auto paiskautui pientareelle tien reunaan. Liikenne kuutostiellä oli turman vuoksi poikki useita tunteja.

Myös Orimattilassa ja Maaningalla kuolonkolareita

Yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui henkilöauton suistuttua nelostieltä ja törmättyä päin kalliota Orimattilassa iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui Luhtikylän liittymän eteläpuolella, kun Helsinkiin päin matkalla olleen auton kuljettaja menetti ajokkinsa hallinnnan. Sen jälkeen auto suistui ajosuunnassa tien oikealle puolelle päin kallioleikkausta.

Orimattilan poliisi epäilee hengissä selvinneen kuljettajan syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, sillä hänelle tehty puhalluskoe osoitti lukemia 1.86 promillea.

Myös Maaningalla yksi ihminen kuoli ja yksi loukkaantui auton suistuttua tieltä Pulkonkoskentiellä. Silminnäkijöiden mukaan onnettomuusauto tuli kovalla ylinopeudella vasemmalle kääntyvään mutkaan ja ajoi ulos tieltä. Kymmenien metrien ilmalennon jälkeen auto törmästi kahteen kuuseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.