Vappu Pimiä postasi kuvasarjan Islannista – näin upeissa puitteissa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa kuvataan

Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta 1:50
Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta

Vappu Pimiän someseuraajat pääsevät kurkkaamaan Maajussille morsian maailmalla -kulisseihin.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Tulevalla kaudella nähdään neljä Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maajussia, jotka ovat valmiita löytämään itselleen sen oikean.

Tulevalla kaudella rakkautta etsivät Turkissa asuva Sinan, Norjassa asuva Asgeir, Italiassa asuva Francesco ja Islannissa asuva Ann.

Ohjelman juontajana toimiva Vappu Pimiä postasi Instagram-tililleen Annin kotikaupungista Islannin Selfossista napattuja otoksia. Juontaja poseeraa kuvissa komeissa maisemissa.

– Terveiset Islannista! Matka tänne Turkista kesti eilen 17 tuntia ja rapiat ja tänään heti aamusta suunnattiin Selfossiin Jussittaren farmille, hän kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Onhan tämä kyllä vaikuttava maa, ensimmäisenä itselle tulee mieleen Pieni talo preerialla. Aakeaa ja laakeaa silmän kantamattomiin, mutta samalla vuoria joka puolella. Karun kaunista ja hiton tuulista, täällä kuulemma tuulee aina, hän jatkaa.

Juontaja kirjoittaa päässeensä ihailemaan myös kuumaa lähdettä, jonne hän ei kuitenkaan työkiireiltään joutanut pulahtamaan.

– Mutta kädet kastoin veteen ja lämmintä oli!

Pimiä on pitänyt someseuraajansa ajantasalla siitä, missä maassa hän on parhaillaan kuvaamassa kyseistä ohjelmaa. Juontaja on postannut Instagram-tililleen samankaltaiset kuvasarjat myös Turkista, Italiasta ja Norjasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat