Maajussi-Victorian näyttäviä mallikuvia ylistetään vuolaasti – eräs someseuraaja heitti villin kysymyksen

Maajussille morsian -ohjelmassa tosirakkautta etsii laitialalainen 31-vuotias Victoria.

Maajussi-Victoria on kahden pienen lapsen äiti ja kertoo olevansa valmis löytämään elämänsä rakkauden Maajussille morsian -ohjelmasta. Työkseen 31-vuotias nainen kasvattaa kesäkukkia ja pitää puutarhamyymälää. Räväkkä ja liikunnallinen Victoria nauttii monipuolisesta työstään kukkien parissa. Hän kertoo työnsä parhaiksi puoliksi ulkoilun, sekä työn vaihtelevuuden.

Näyttävä Victoria on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän onkin julkaissut paljon upeita malliotoksia Instagram-tilillään yli 2 000 seuraajalleen. Valokuvaaja Mikko Virtanen on ikuistanut Victoriasta kesäisiä kuvia, joita maajussitar on postannut tililleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ylistävät Victoriaa ulkonäköä.

– Niin ihanan kaunis olet aina.

– Kaunis nainen kauniissa maisemissa.

Eräs someseuraaja heitti myös villin kysymyksen.

– Onko sun sisko vapaa?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Victoria kertoi MTV Uutisille, että katseli ohjelman aikaisempia kausia vasta, kun oli itse päättänyt hakea ohjelmaan. Kolme vuotta sinkkuna viihtynyt Victoria haki mukaan ystävänsä ansiosta.

– Hän sai minut hakemaan ohjelmaan, koska oli kyllästynyt kuuntelemaan valitustani siitä, miksi kaikilla muilla on äijä, mutta minulla ei, Victoria nauraa.

Liikuntaa rakastava nainen kertoo hakevansa määrätietoista ja seikkailunhaluista kumppania. Tulevalla puolisoehdokkaalla tulisi olla tavoitteita elämässä ja tietynlaista spontaaniutta. Hän kertoo unelmamiehen olevan tumma ja parrakas, vaikka ulkonäkö ei olekaan tärkein asia.

– Olen tapaillut aikaisemmin hyvin erilaisia ihmisiä, että kyllä se luonne on kuitenkin kaikista tärkein ominaisuus.

Tasavertaista kumppania etsivä Victoria lisää, että mahdollisella puolisolla pitää olla hyvät käytöstavat, sekä ajatuksia ja ymmärrystä eri asioihin. Molemminpuolinen kemia on tärkeää.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat