Turkkilainen maajussi-Sinan paljastaa paljastaa, mikä piirre naisessa saa hänet juoksemaan karkuun: "Se tarkoittaa, että hän voi tehdä sen uudelleen"

1:49
Turkkilainen maajussi-Sinan puhuu perhehaaveistaan

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman uusi kausi alkaa keväällä 2022. Yksi tulevalla kaudella rakkautta etsivistä maajusseista on turkkilainen Sinan, 49.

Rakastettu Maajussille morsian maailmalla palaa ruutuihin 27. joulukuuta esittelyjakson voimin, ja kausi pyörähtää virallisesti käyntiin ensi keväänä.

Yksi tulevalla kaudella nähtävistä maajusseista on turkkilainen tekstiiliyrittäjä Sinan, 49.

Sinan kuvailee itseään rauhalliseksi mieheksi, joka rakastaa työntekoa ja hauskanpitämistä. Hän kertoo tulevansa hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olevansa hyvä kuuntelija.

Farmielämä on Sinanille tuttua lapsuudesta saakka, ja hän hoitaa edelleen isänsä sukutilaa silloin tällöin. Eläimiä ja farmia rakastava mies kertoo, että maajusseilu on nykyään enemmän harrastus kuin työ.

– Olen rakastanut sitä lapsuudestani saakka, ja siksi olen edelleen tekemisissä sen kanssa. En intensiivisesti, mutta harrastuksena, hän kuvailee.

Sinanilla on takanaan muutama vakava parisuhde. Hän kertoo saaneensa niistä hyviä kokemuksia ja olevansa edelleen silloin tällöin yhteyksissä ex-kumppaneidensa kanssa.

Sinanin rakkauselämä ei kuitenkaan ole aina ollut ruusuilla tanssimista.

– Olin kihloissa ja tulin petetyksi. Se oli todella huono kokemus. Tämän vuoksi pidän itseni nykyään loitolla sen kaltaisista parisuhteista, hän kertoo.

Petetyksi tuleminen teki loven Sinanin luottamukseen. Tästä syystä hän toivookin tulevalta kumppaniltaan lojaaliutta ja rehellisyyttä.

– Rehellisyys on todella tärkeää minulle. Asioita ei piilotella menneisyydestä tai parisuhde-elämästämme. Koska jos asioita piilotellaan, suhteemme alkaa luhistua pikkuhiljaa, hän selittää.

Rehellisyyden ja lojaaliuden lisäksi Sinan toivoo tulevalta kumppaniltaan huumorintajua. Huumorin avulla asioista voi keskustella, eikä kenenkään sydän mene rikki, kun ongelmat voidaan ratkaista heti.

– Jos naisella on huumorintajua, se tarkoittaa minulle, että voin kommunikoida hänen kanssaan, hän sanoo.

Valehtelu puolestaan on punainen vaate Sinanille. Jos sitä esiintyy, tulee suhde tiensä päähän.

– Jos joku valehtelee sinulle, se tarkoittaa, että hän voi tehdä sen uudelleen, vaikka hän lupaisikin, ettei tee sitä enää, Sinan kertoo.

Hyviä muistoja Suomesta

Suomi on Sinanille entuudestaan tuttu maa, sillä hän on aikaisemmin asunut Helsingissä kolmen vuoden ajan. Hän toimi tuolloin pizzeriayrittäjänä, kunnes joutui palaamaan takaisin Turkkiin. Sinan kertoo, että olisi valmis muuttamaan takaisin Suomeen, mikäli hän löytäisi itselleen suomalaisen puolison.

Sinan kertoo todella pitävänsä suomalaisista. Eniten hän arvostaa suomalaisten rehellisyyttä. Sinan kiinnostuikin Maajussille morsian maailmalla -formaatista ensisijaisesti siksi, että se on yhteydessä Suomeen.

– Minulla on paljon hyviä muistoja Suomesta ja rakastan Suomea. Se on ensimmäinen asia, joka vetosi minuun, hän kertoo.

Sinan päätyi hakemaan Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan sen jälkeen, kun hänen Suomessa asuvat ystävänsä olivat vinkanneet hänelle formaatista. Parin minuutin harkinnan jälkeen hän päätyi hakemaan mukaan.

Sinan yllättyi toden teolla saatuaan tietää, että hänet on valittu mukaan ohjelmaan.

– Istuin sohvallani, tuijotin seinää ja mietin “onko tämä totta vai ei? Näenkö unta?”. Olin todella yllättynyt. Viisi minuuttia myöhemmin tajusin, että se on totta, olen mukana, hän kertoo.

Sinan kertoo odottavansa jo innolla sitä, että pääsee juttelemaan hänelle kirjeen kirjoittaneiden suomalaisnaisten kanssa.

Hän etsii saamiensa kirjeiden joukosta naista, joka on varustettu huumorintajulla, rauhallisuudella ja vilpittömyydellä ja pitää urheilusta.

– Olemme erilaisista kulttuureista, kasvoin todella erilaisessa kulttuurissa. Tulemme tapaamaan ja juttelemaan ja odotan innolla, mitä tulee tapahtumaan. Pitävätkö he minusta, pidänkö minä heistä, Sinan pohtii.

Yllä olevalla videolla maajussi-Sinan kertoo perhehaaveistaan.

Maajussille morsian maailmalla -esittelyjakso MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma 27.12. klo 20.
Tuotantokausi alkaa keväällä 2022. Ohjelma on katsottavissa myös C Moresta.

Pääset kirjoittamaan Maajusseille tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja