Norjalainen maajussi Asgeir paljastaa, millaisia kirjeitä hän toivoisi kumppaniehdokkailtaan: "Elämme vain kerran"

2:00
Näin norjalainen maajussi-Asgeir puhuu rakkaudesta

Asgeir toivoo kumppaninsa viihtyvän erityisesti ulkoilmassa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa esiintyvä norjalainen Asgeir tunnetaan yhtenä Norjan parhaista kalastajista. Hän on aikoinaan tehnyt kalastusharrastuksesta itselleen ammatin, joka vie häntä vuosittain matkoille ympäri maailmaa. 

Asgeir uskoo rakkaudessa erityisesti intuitioon ja siihen, että tunne oikeasta henkilöstä syntyy nopeasti ensitapaamisen jälkeen.

– Se täytyy tuntea sydämessä. Olen yli 50-vuotias, joten etsin erilaista suhdetta kuin nuorempana. Toivon löytäväni ihmisen, joka tekisi asioita kanssani, nauttisi matkailusta ja uusien maiden tutkimisesta, Asgeir kertoo MTV Uutisille.

Asgeir on suosittu kalastusbloggaaja ja kehittelee parhaillaan kalastusapplikaatiota. Niimpä myös tulevan kumppanin olisi hyvä olla avoinmielinen, vaikkei kalastus olisikaan oman elämän suurin intohimo.

– Lapseni lentävät pesästään pian, joten olisi kivaa, jos nainen tykkäisi kalastaa tai olisi ulkoilmaihminen. Hän voisi tehdä myös ruokaa kotona ja rentoutua matkoillamme.

Positiivisuuteen luottava Asgeir toivoo löytävänsä vierelleen elämäniloisen suomalaisen naisen. Ajatus ohjelmaan lähtemisestä kypsyi mielessä tovin aikaa.

– En ole aikaisemmin ollut valmis ohjelmaan, mutta nyt aika on oikea. Ex-vaimoni on Suomesta ja lapseni puhuvat suomea, joten maa on minulle hyvin tuttu. Olen viettänyt siellä paljon aikaa. 

– Toivon kirjeitä, jotka herättävät huomioni ja joista välittyisi positiivisuus ja hymyileväisyys. Elämme vain kerran, joten suurimmasta osasta aikaa täytyy nauttia. 

Maajussille morsian maailmalla alkaa keväällä 2022. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moresta.

Pääset kirjoittamaan Maajusseille tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja