Vappu Pimiä julkaisi suosikkiohjelman kulisseista kuvia – tällainen ryhmä juontajan ympärillä pyörii, kun hän puhuu kameralle

Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta 1:50
Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta

Vappu Pimiä toimii sekä Maajussille morsian että sisarsarja Maajussi morsian maailmaa -sarjojen juontajana.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä kuvaa parhaillaan Maajussille morsian maailmalla -sarjaa. Pimiä matkusti viikonloppuna Turkkiin kuvaamaan ohjelmassa rakkautta etsivän Sinanin luokse.

Sinan puhuu perhehaaveistaan:

Turkkilainen maajussi-Sinan puhuu perhehaaveistaan 1:49

Sinan on tekstiiliyrittäjä Izmirin miljoonakaupungista. Hän työskentelee päivisin perheyrityksessä, joka valmistaa ja myy vaatteita islamilaisille naisille. Sen lisäksi hän huolehtii iäkkäistä vanhemmistaan ja hoitaa isänsä sukutilaa kaupungin laitamilla. Maatilalla työskentely tuo luontoa rakastavalle Sinanille tärkeää vastapainoa kaupungin sykkeeseen.  

Pimiä julkaisi someseuraajien iloksi ohjelman kulisseista kuvia Instagram-tililleen.

– Terkut Turkin Kusadasista! Aivan upea paikka! Kaunis luonto ja jos kaipaa bileelle, niin ravintoloiden määrästä päätellen sitäkin on tarjolla! Kelilotossa kävi myös tuuri, sillä kun lähdin Salosta eilen, lunta tuli taivaan täydeltä, täällä aurinkoista ja +24c eli täydellinen kesäsää!

Kaikki kuvat näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pimiä paljasti somepostauksessaan, että kuvausmatka jatkuu pian Turkista pohjoisempaan.

– Nyt nautin tästä täysin rinnoin vielä 15 tuntia, jonka jälkeen matka jatkuu vähän eri maisemiin, kun suunnaksi otetaan Islanti ja kaivetaan taas villanutut esiin! Vaikka tämä reissaaminen ottaakin nykyään voimille aika lailla, niin kyllä mä vaan hitto soikoon rakastan mun työtä ( ja työkavereita) ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen, Pimiä kirjoittaa.

Islannissa Pimiää odottaa rakkautta etsivä Ann, joka on positiivinen ja elämäniloinen maajussitar Selfossista, Islannista. Suomenruotsalainen Ann kasvattaa ja kouluttaa maatilallaan islanninhevosia. Ann on kotoisin Helsingistä, mutta asunut jo kolmisenkymmentä vuotta Islannissa ja jäänyt sille tielleen. Tällä hetkellä Annin tilalta löytyy 16 hevosta, saman verran kanoja ja seitsemän kissaa.  Hevostilan ulkopuolella ruotsia, suomea ja islantia puhuva Ann työskentelee osa-aikaisena koulunkäyntiavustajana paikallisessa koulussa.

Islannissa 20 vuotta asunut Ann on valmislöytämään rakkauden:

Islannissa 20 vuotta asunut maajussi-Ann on valmis löytämään rinnalleen rakkauden 1:32

Lue myös:

    Uusimmat