Vappu Pimiä julkaisi kuvia Maajussille morsian -ohjelman kulisseista – humoristinen video herättää hilpeyttä: "Rehellisyyden nimissä, tämä on…"

Vappu Pimiä kokeili hääpukuaan vuosien jälkeen – näin kävi 1:39
Vappu Pimiä kokeili hääpukuaan vuosien jälkeen - näin kävi

Vappu Pimiä juontaa jälleen tänä vuonna Maajussille morsian -ohjelman.

Juontaja Vappu Pimiä ihastuttaa jälleen Maikkarin suosikkisarjan Maajussille morsian -ohjelman juontajana, jonka kuvauksissa hän oli viime viikolla.

Tällä kaudella maajusseista kolme on naisia ja viisi miehiä, ikähaarukaltaan 26-54-vuotiaita. Heidän tiloillaan hoidetaan lypsykarjaa, lampaita ja hevosia ja kasvatetaan viljaa, kaalia ja mansikkaa. Mukana on niin useammassa polvessa tilasta vastaavia kuin tilan hoitoon vasta totuttelevia. Suomen kartta on jälleen katettu tiloilla, joista pohjoisin sijaitsee Simojoella ja eteläisin Nurmijärvellä.

Pimiä on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän on julkaissut Instagram-tilillään videoita ja kuvia sarjan kulisseista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ovat mielissään Pimiän julkaisemista kulissivideoista.

– Tuun aina niin hyvälle tuulelle kun katson vaikka sun duunivideon pätkiä, eräs someseuraaja kirjoittaa.

Pimiä julkaisi myös humoristisen videon Maajussit-tuotantoon kuuluvan henkilön kanssa vappumäättäsuomi-aihetunnisteella.

– Nyt myydään ohjelman kumppanuudet ja kuten trailerikin sen kertoo, kyseessä on sen verran kova formaatti, että kanavapomoina olisin kyllä tosi nopeasti yhteydessä, koska kyllähän #vappumäättäsuomi on ihan pääkanavalle sopivaa ohjelmaa, Pimiä kirjoitti ja merkitsi kuvaan MTV3-kanavan ja tuotantoyhtiön.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Siis mä en kestä teitä. Rehellisyyden nimissä, tää on pitkästä aikaa odotetuin traileri mitä olen odottanut, eräs someseuraaja kirjoitti nauruhymiöiden kera.

Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat