Maajussille morsian -sarjan kuvaukset starttasivat – juontaja Vappu Pimiä pisti jalalla koreaksi: "Kyllähän minä tyttö pyörähdän"

Tutustu uusiin maajusseihin 2:47
Tutustu uusiin Maajussille morsian -tähtiin!

Maajussille morsian -ohjelman 15. tuotantokauden kuvaukset ovat pyörähtäneet käyntiin.

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma palaa televisioon uusin myöhemmin 15. tuotantokauden jaksoin.

Ohjelman juontajana toimiva Vappu Pimiä kertoi Instagram-tilillään, että ohjelman uuden tuotantokauden kuvaukset ovat juuri pyörähtäneet käyntiin.

Juontaja postasi Instagram-tililleen ohjelman kuvauksista napatun videon, jossa hän tanssahtelee punaisen maatalon pihamaalla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Maajussille morsiamen perinteisen version kuvaukset startattiin tänään, ja jos ohjaaja pyytää tekemään pienen pyörähdyksen ennen kuvaan tuloa, niin kyllähän minä tyttö pyörähdän! Pimiä kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Tulevalla Maajussille morsian -tuotantokaudella itselleen sitä oikeaa etsii neljä naista ja neljä miestä, jotka ovat iältään 23-40-vuotiaita. Tulevan tuotantokauden maajussit ja -jussittaret julkaistiin maaliskuussa.

Pimiä oli hiljattain myös Maajussille morsian -ohjelman sisarsusarja Maajussille morsian maailmalla -ohjelman kuvauksissa. Ohjelmaa kuvattiin Islannissa, Turkissa, Italiassa ja Norjassa. Pimiä jakoi someen upeita kuvia muun muassa Turkista.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Uusi Maajussille morsian -tuotantokausi myöhemmin MTV:n kanavilla. 

Lue myös:

    Uusimmat