Italialainen maajussi-Francesco kertoo, minkälainen nainen veisi häneltä jalat alta: "Tiedän, mitä tarvitsen"

1:47
Näin treenaa huippukunnossa oleva italialainen maajussi-Francesco

Tulevalla Maajussille morsian maailmalla -kaudella rakkautta etsivä maajussi-Francesco kertoi MTV Uutisille, minkälaisia kirjeitä hän toivoo saavansa.

Neljä rakkaudennälkäistä maajussia etsii vierelleen suomalaista kumppania tulevalla Maajussille morsian maailmalla -kaudella. Yksi tulevan kauden maajusseista on huippukuntoon itsensä treenannut Italialainen Francesco.

25-vuotias Francesco kuvailee itseään positiiviseksi ja kunnianhimoiseksi ihmiseksi, joka tykkää viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Suomi on Francescolle entuudestaan tuttu maa, sillä hänen ex-kumppaninsa on suomalainen. Francesco on vieraillut Suomessa useita kertoja ja kertoo panneensa merkille, että suomalaiset ovat luonteeltaan rehellisiä ja avarakatseisia.

Francesco pitää viehättävänä, kun nainen on fiksu, hauska ja avarakatseinen. Hän etsii vierelleen kumppania, joka on utelias elämää kohtaan.

– Haluaisin löytää hyvän ihmisen, jonka kanssa olla, hän sanoo.

Lisäksi hän arvostaa rehellisyyttä ja ajattelee sen kuuluvan hyvään parisuhteeseen.

– Tiedän, minkälaisen tyttöystävän haluan ja tiedän mitä tarvitsen, hän sanoo lisäten, että tulee Suomeen toiveissaan löytää ihminen, jonka kanssa on mahdollista rakentaa suuria unelmia.

Laiskuus, asioiden kanssa viivyttely ja tuomitsevaisuus ovat puolestaan piirteitä, joita Francesco ei pidä lainkaan viehättävinä. Hän ei pidä myöskään kapeakatseisuudesta tai siitä, jos ihminen ottaa itsensä liian vakavasti.

Taianomainen farmi

Francescon mukaan hänen farminsa on taianomainen paikka. Francescon sukutilalla tuotetaan muun muassa maitoa, oliiviöljyä, kausittain vaihtuvia hedelmiä ja erilaisia manteleita ja pähkinöitä. Tilalla on kymmeniä lehmiä, ja Francesco huolehtii tilastaan yhdessä isänsä ja ystäviensä kanssa.

Sukutilalla on myös Francescon kuntosali, jossa hän treenaa intohimoisesti. Mies kertoo treenaavansa salilla joka aamu. Hän haluaisikin aloittaa tulevat aamunsa hyvällä treenillä tyttöystävänsä kanssa.

Francesco haluaa tulla yllätetyksi hänelle lähetyistä kirjeistä. Hän toivoo saavansa hauskoja, omaperäisiä ja kiehtovia kirjeitä. Hän toivoo, että kirjeissä käy ilmi se, mitä nainen tekee elämässään.

– Heidän täytyy saada minut kiinnostumaan heistä, hän toteaa.

Maajussille morsian maailmalla -esittelyjakso MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma 27.12. klo 20.
Tuotantokausi alkaa keväällä 2022. Ohjelma on katsottavissa myös C Moresta.

Pääset kirjoittamaan Maajusseille tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja