Vapaaottelija hermostui MTV Video Music Awards -gaalan punaisella matolla – heitti juomansa ja oli ajautua käsirysyyn Machine Gun Kellyn kanssa

MTV Video Music Awardsien punaisella matolla nähtiin sunnuntaina hämmentävä välikohtaus.

Sunnuntaina järjestetyn MTV Video Music Awards -gaalan punaisella matolla nähtiin huomiota herättänyt välikohtaus, kun artisti Machine Gun Kelly ja vapaaottelija Conor McGregor meinasivat ajautua tappeluun.

Tilanteesta otetusta kuvasta näkyy, kuinka McGregor sohaisee nyrkillään Kellyä kohti.

Samaan aikaan kuvatusta videosta puolestaan käy ilmi, että välikohtaus saatiin rauhoitettua nopeasti turvamiesten puututtua tilanteeseen.

Videolla Kelly, sekä hänen säikähtäneen näköinen kumppaninsa, näyttelijä ja malli Megan Fox ohjataan sivummalle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisella videolla näkyy, kun McGregor heittää juomansa vihaisena. Page Sixin tietojen mukaan McGregor heitti juomansa Kellyä kohti.

Kaksikon välisen kärhämän syy on jäänyt epäselväksi, eikä heillä tiedetä olevan aikaisempia riitoja. McGregor kommentoi tapahtunutta Entertainment Tonightin haastattelussa sanoen, ettei hän tiedä, mitä tapahtui.

– En edes tiedä kuka hän on. Tappelen vain oikeita tappelijoita vastaan, jotka tietävät, miten tapellaan. En pikku räppäripoikia vastaan. En tiedä hänestä mitään muuta, kuin että hän on Megan Foxin kanssa, McGregor selittää tilannetta haastattelussa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Välikohtauksen jälkeen Kelly palasi punaiselle matolle Foxin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja