F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas otti kantaa paljon puhuttuun aiheeseen, likaisia temppuja Lewis Hamiltonille? – "Tiedän, että se ärsyttäisi häntä"

5:17
Videolla C Moren F1-studio käy läpi päättynyttä kautta.

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas vannoo, ettei hän aio aloittaa henkistä sodankäyntiä tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. Aihe on ollut tapetilla jo pidemmän aikaa, sillä Bottakselta on kaivattu uusia temppuja taistelussa Hamiltonia vastaan.

Bottas on päässyt lähemmäs ja lähemmäs Hamiltonia kaksikon yhteisten Mercedes-vuosien aikana. Viime kaudella Bottas oli Hamiltonin kovin MM-haastaja. Hamilton kuitenkin puristi edelle raa’an kovalla rutiinillaan.

Mestaruus oli Hamiltonille jo uran seitsemäs. Hänet on lyöty viimeksi kaudella 2016, jolloin toinen Mercedes-kuski Nico Rosberg ehti hänen edelleen.

Tuolloin Hamiltonin ja Rosbergin välillä nähtiin hyvin tulenkatkuinen kaksintaistelu.

Moni onkin toivonut sitä, että Bottas lähtisi Rosbergin linjalle – eli henkisen sodankäynnin pariin.

Bottas otti aiheeseen kantaa Autosportin haastattelussa.

– Moni on suositellut, että minun pitäisi muuttua Nico Rosbergiksi. Mutta en ole Nico. Haluan, että teot puhuvat puolestaan ja että kilpaileminen on rehtiä. Olen myös oppinut tuntemaan Lewisin ja tiedän, ettei siitä olisi mitään hyötyä, jos lähtisin pelaamaan henkisiä pelejä hänen kanssaan, Bottas totesi.

– Tiedän, että se ärsyttäisi häntä, mutta tuhlaisin vain energiaani. Ja siinä kävisi niin, että hän ajaisi vihaisena vielä lujempaa.

– Joten aion jatkaa omalla tyylilläni eteenpäin. Tuo on se tapa, miten haluan hänet voittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja