Valtteri Bottas linjaa Alfa Romeolle kovia tavoitteita – onko realismi kuitenkin jotain aivan toista?

8:16
Video: MTV Urheilu listasi alkukauden onnistujat ja epäonnistujat Unkarin kilpailun jälkeen

Valtteri Bottaksen edustaman Alfa Romeon vauhti on hiipunut, mitä pidemmälle kausi on mennyt. Erityisesti Bottas niitti vielä alkukaudesta kovia tuloksia, mutta nyt jopa pistesijat ovat olleet kiven takana. Bottas asettaa kuitenkin Alfa Romeolle kovia tavoitteita loppukaudelle.

Bottas on tällä hetkellä kuljettajien MM-taulukossa yhdeksäntenä (46 pistettä). Valmistajien sarjassa Alfa Romeo on tipahtanut tuoreen, heikon vireen keskellä kuudenneksi.

– Tuntuu ehkä siltä, että Fredin (Vasseur, Alfa Romeon tallipäällikkö) ja tallin tavoitteet ovat ehkä hieman konservatiivisempia. Uskoisin, että hän on hyvin tyytyväinen, jos talli on valmistajien puolella kuuden kärjessä ja yksi kuski on kymmenen joukossa. Itse taas haluaisin olla kuljettajien puolella seitsemäs, eli paras kolmen kärkitallin takana. Ja tallina meidän pitäisi olla neljäntenä, Bottas totesi GP Fansin mukaan.

Bottaksen tavoite on kova, sillä Alfa Romeolla on pitkä matka valmistajien neljänteen sijaan. Sillä paikalla keikkuu Alpine, jolla pisteitä on 99. Väliin mahtuu myös McLaren (95).

Alfa Romeolla pisteitä on 51.

– Tavoittelemme tuota. Toki Alpine ja McLaren ovat olleet tuoreeltaan pelottavan kovassa iskussa. Mutta he ovat silti meidän päävastuksiamme, Bottas pohtii.

Alfa Romeo on kärsinyt kauden aikana teknisistä murheista. Sen lisäksi sen auton kehitystyö on ollut hitaampaa kuin monella muulla tallilla.

– Meidän pitää vain napsia tasaisesti pisteitä ja yrittää päästä eroon niistä ongelmista, mitä meillä on ollut, Bottas sanoi tulevasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja