Valtteri Bottakselta herkullista tekstiä F1-tulevaisuudestaan – paljon parempaa luvassa?

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas sai vasta helpottavia uutisia, kun hän ja saksalaistalli allekirjoittivat vuoden mittaisen jatkon. Tällä kaudella Bottas on käynyt MM-taistoa tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan. Bottas itse uskoo, että hän ei ole vielä lähelläkään parasta tasoaan.

Bottas aloitti kauden räväkästi, kun hän ajoi Australian GP:n voittoon. Bottas on väläytellyt vauhtiaan kauden edetessä muun muassa aika-ajoissa, joissa Hamilton on ollut viime vuosien aikana koko sarjan selkeä ykköshevonen.

Hamiltonilla on tällä hetkellä 63 pisteen etumatka MM-taistossa Bottakseen nähden. Suomalaiskuski on kuitenkin liputtanut sen perään, ettei Hamiltonin maailmanmestaruus ole vielä mitenkään kirkossa kuulutettu.

– Ei piste-eron kohdalla puhuta mistään yöstä ja päivästä. Sitä ei koskaan tiedä, että mitä tapahtuu. Eteen voi tulla mahdollisuuksia, eikä ole mitään järkeä luovuttaa. Seitsemän kisaa on vielä pitkä matka, Bottas mietti Motorsport.com:n mukaan.

Bottas latoi ilmoille herkullista tekstiä, kun häneltä kysyttiin, että onko hän saavuttanut jo parhaan tasonsa.

– En ole siellä vielä. Menen vain eteenpäin mitä vanhemmaksi tulen, Bottas aloitti.

– Minulla on vielä monia ajovuosia jäljellä ja opin koko ajan kaikkea uutta. Kehityn ja itseluottamus autoa kohtaan kasvaa vuosi vuodelta.

– Olen vielä kaukana siitä, mihin uskon pystyväni. Tavoitteeni on olla, paljon, paljon parempi, mitä juuri nyt olen, Bottas julisti.

Lue myös:

    Uusimmat