Valtteri Bottasta hiillostettiin kysymyksellä mahdollisesta korvaajasta – "Sitten ei tule olemaan mitään spekulointia"

Spekulaatiot Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottaksen ensi vuoden jälkeisestä tulevaisuudesta käyvät kovalla jengalla, vaikka tätäkin F1-kautta on vielä kaksi kisaa ajamatta.

Pääkuvan videolla Bottas kommentoi edellistä GP:tään, joka ei osunut "ihan nappiin".

Bottas sorvasi kesällä Mercedeksen kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen, jossa ensi vuosi on sinetissä, mutta sen jälkeisestä vuodesta on "ainoastaan" optio.

Bottas on tämän kauden MM-tilanteessa neljäntenä, peräti 131 pisteen päässä maailmanmestaruuden varmistaneesta talikaveristaan Lewis Hamiltonista. Vaikka Bottaksen alkukautta varjosti myös epäonni, suoritukset ovat herättäneet spekulaatioita siitä, onko jatkoa Mersulla luvassa vielä ensi kauden jälkeen.

Potentiaalisena korvaajaehdokkaana on väläytelty Esteban Oconin nimeä. Nykyinen Force India -kuski on hyppäämässä ensi vuodeksi Mercedeksen testi- ja varakuljettajaksi.

Autosport hiillosti Bottasta aiheesta ja kyseli tältä tuntemuksia siitä, että mahdollinen korvaaja voi olla samassa tiimissä.

– Se ei huolestuta minua, koska tiedän, mikä tilanteeni on, Bottas vastasi.

– Tiimi tietää, mihin kykyni riittävät. He tietävät, mihin pystyn tulevaisuudessa, jos jatkan kehittymistä tähän malliin.

– Tiedän myös, että pystyn saavuttamaan tavoitteeni. Sitten ei tule olemaan mitään spekulointia ensi vuonna, nastolalainen linjasi.

Ocon itse on sanonut, ettei hänellä ole huolia tulevaisuudestaan, ja hän uskoo, että kisakuskin paikka Mercedeksellä on "vain ajan kysymys".

Alapuolen videolla analyysissä Bottaksen Meksikon kisa.


Lue myös:

    Uusimmat