Valtteri Bottas parempi kuin Lewis Hamilton? – Suomalainen itsevarmana: "Tiedän"

Tulokset ovat olleet viime vuosina vahvasti Mercedeksen F1-tähden Lewis Hamiltonin puolella, mutta Valtteri Bottas ei ole menettänyt kaikkea toivoaan. Suomalainen paalutti Sky Sportsille itsevarmoja sanoja, kun häneltä tiedusteltiin, ajatteleeko hän olevansa brittikuskia parempi.

– Totta kai minun täytyy uskoa siihen. Kun olen parhaimmillani, tiedän, että voin olla parempi kuin hän, Bottas naulasi.

Suomalainen myönsi kuitenkin perään auliisti yhteisen tallikaveruusajan faktat.

– On totta kai päiviä, jolloin hän on parempi, ja viime vuosina hän on tavallisesti ollut parempi.

Bottas on ajanut Mercedeksellä Hamiltonin tallikaverina vuodesta 2017 lähtien. Joka kaudella Hamilton on voittanut mestaruuden, ja britti johtaa tätäkin sesonkia niin ylivoimaisesti, että hän on ottamassa F1-uransa seitsemännen tittelin.

Bottas on tämän vuoden pistetaulukossa toisena, 69 pistettä Hamiltonin perässä. Bottas oli viime vuonna sarjan kakkonen, vuonna 2018 aallonpohjavuotenaan vasta viides ja ensimmäisellä Mercedes-kaudellaan 2017 kolmas.

Suomalainen kokee suunnan olevan oikea.

– Olen aika tyytyväinen suorituksiini erityisesti verrattuna muutamiin viime vuosiin. Erityisesti kisavauhtini on todella hyvää, joten nähdäkseni suoriutumiseni on hyvää. On pääosin kyse pienistä asioista; siitä että saa yksityiskohdat natsaamaan, ja varmistaa, että asiat menevät tavalla, jolla haluan niiden menevän, Bottas pohti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja