Valtava kohu velloo yllä – Cristiano Ronaldosta esitettiin nyt uhmakkaita väitteitä

Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen 3:03
Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen

Cristiano Ronaldo on ollut isosti otsikoissa hänen tuoreen kohuhaastattelunsa jäljiltä. Nyt Portugalin leiristä esitetään suoranaista uhoa 37-vuotiaasta supertähdestä.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ronaldo kipparoi Portugalin maajoukkuetta tänään sunnuntaina alkavissa jalkapallon MM-kisoissa. Portugali pelaa ensimmäisen ottelunsa torstaina, kun vastassa on Ghana.

Portugalin riveissä kaikki katseet ovat olleet Ronaldossa, joka laukoi viime viikolla kovaa tekstiä Piers Morganin vetämässä TV-haastattelussa. Ronaldo muun muassa väitti, että Manchester United on ”pettänyt hänet”, ja että hänet halutaan savustaa ulos seurasta.

Ronaldon kritiikki kohdistui niin seuraan kuin Unitedin manageriin Erik ten Hagiin. Soppa oli valmis.

Ronaldon kohuhaastattelu käynnisti valtavan myllyn brittilehdistön puolella. Voiko Ronaldo enää jatkaa Unitedissa? Mitä mieltä kukin taho on hänen kommenteistaan?

Oma mielenkiinto on kohdistunut myös siihen, miten Ronaldon ulostulo näkyy Portugalin MM-ryhmän sisällä. Joukkueen ykköstähti kun on, toinen United-suojatti, Bruno Fernandes.

Portugalin keskikenttäpelaaja Rúben Neves jakoi Ronaldosta uhmakkaita kommentteja.

– Sen perusteella, mitä olen harjoituksissa nähnyt, hän on mahtavassa iskussa, Neves totesi Ronaldosta Reutersin mukaan.

– Jos pelaamme hyvin joukkueena, Cristiano on ihan varmasti ilmiömäisellä tasolla, Neves jatkoi.

Nevesin mukaan Ronaldon tulenherkkä TV-haastattelu ei ole tuonut säröä Portugalin koppiin.

– Toki, aihetta on mahdotonta vältellä, kun siitä kysytään koko ajan, mutta en usko, että se on näkynyt mitenkään joukkueen sisällä. Ilmapiiri on kunnossa, Neves nyökkäili.

Vatsaongelmista kärsinyt Ronaldo ei pelannut Portugalin viimeisessä harjoituspelissä MM-kisojen alla. Hän on kuitenkin harjoitellut normaalisti viime päivinä Portugalin matkassa.

Lue myös:

    Uusimmat