Cristiano Ronaldo sai arvovaltaisen tukijan MM-kohun keskellä

4:15
Asiantuntija Mikä Väyrynen ennakoi: Cristiano Ronaldon ympärillä kuohuu, Portugali silti suursuosikki – Marokon puolustus ollut rautaa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on antanut tukensa entiselle tähtipelaajalleen Cristiano Ronaldolle, joka on päätynyt kohun keskelle jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Pääkuvan videolla MTV Urheilun asiantuntija Mika Väyrynen ennakoi Marokko–Portugali-puolivälierää ja ottaa kantaa Ronaldon ympärillä pyörivään kohuun. 

Ronaldo, joka on Portugalin maajoukkueen historian eniten otteluita summannut ja maaleja tehnyt pelaaja, syrjäytettiin avauskokoonpanosta Sveitsi-neljännesvälierässä. Portugali voitti kamppailun peräti 6-1, ja Ronaldon korvannut Goncalo Ramos mätti hattutempun. 

Alkulohkon päätöspelissä Ronaldo, 37, osoitti turhautumisensa vaihtokomennon yhteydessä. 

Tähtihyökkääjältä nähtiin Sveitsi-ottelutapahtumassa eleitä, jotka tulkittiin joukkueen ilmapiirin kannalta negatiivisiksi. Lisäksi portugalilaismedia uutisoi Ronaldon uhkauksesta poistua MM-turnauksesta kesken kaiken. Portugalin jalkapalloliitto on kiistänyt Ronaldoon liittyvät eripurat. 

Ronaldoa Realissa vuosina 2013-2015 valmentanut italialainen Ancelotti puolustaa supertähteä. 

– Ronaldo todennäköisesti tuntee edelleen itsensä 20-30-vuotiaaksi, sillä hän on kunnossa. Hänen kroppansa vastaa edelleen vaatimuksiin, valmennusurallaan lukemattomia titteleitä saavuttanut Ancelotti kommentoi italialaiselle Corriere dello Sportille. 

– Valmensin häntä kaksi vuotta, eikä mitään ongelmia esiintynyt. Itse asiassa hän ratkaisi ongelmat puolestani. Cristiano harjoittelee hyvin, hän kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kaikki oli helppoa hänen valmentamisensa suhteen. Hän on poikkeuksellinen pelaaja. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Myös Ronaldo itse vastasi häntä koskeviin uutisiin torstaina. 

– Tämä ryhmä on liian yhtenäinen, jotta ulkopuoliset voimat voisivat sen rikkoa.

Portugali kohtaa MM-puolivälierässä Marokon lauantaina. 

15:14
MM-kisojen polttopisteessä: Mika Väyrynen lataa ennakkoarvionsa huimista puolivälieristä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja