Nämäkö joukkuekaverit huonoissa väleissä? Tähtipelaaja lähetti terveiset Cristiano Ronaldon kriitikoille: ”Rukoilen, että tekisitte niin”

3:49
Historiallinen osuma: Cristiano Ronaldo viimeisteli jo viidennessä MM-lopputurnauksessa

Cristiano Ronaldosta tuli torstaina ensimmäinen miespelaaja, joka on tehnyt vähintään yhden maalin viidessä eri MM-lopputurnauksessa. Ronaldo onnistui rangaistuspotkussa Ghanaa vastaan pelatussa ottelussa, jonka Portugali voitti 3–2.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittävät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Neljännesvälierä Brasilia–Etelä-Korea maanantaina 5.12. klo 21 MTV3:lla, C Moressa ja MTV Katsomossa! Studiolähetys käyntiin jo klo 20.

Portugalin valmistautumista otteluun häiritsi mediamylläkkä, joka alkoi viime viikolla julki tulleesta Ronaldon haastattelusta. Siinä Ronaldo haukkui paitsi seuransa Manchester Unitedin myös sen managerin Erik ten Hagin.

Kukaan tuskin siis yllättyi, kun United tiedotti tiistaina – kaksi päivää ennen Portugalin MM-avausta – purkaneensa Ronaldon sopimuksen.

Portugalin joukkueen jäsenet ovat alusta asti vähätelleet kohun vaikutuksia MM-kisoihin valmistautumiseen, eikä avausottelun voitto varsinaisesti vienyt pohjaa näiltä puheilta.

Neljättä kauttaan Unitedissa pelaavan Bruno Fernandesin ja Ronaldon välille maalailtiin kisojen alla jopa jonkinlaista eripuraa, kun kaksikon kohtaaminen pukukopissa vaikutti jäiseltä.

– Suhteeni häneen on erinoimainen. Vitsailin hänen kanssaan. Hänen lentokoneensa oli myöhässä, ja kysyin häneltä, tuliko hän veneellä. Siinä se, Ronaldo selitti tapausta myöhemmin.

– Ilmapiiri pukuhuoneessa on erinomainen. Ei ongelmia. 

Ghanaa vastaan Portugalin 2–1- ja 3–1-maalit pohjustanut Fernandes vahvisti ottelun jälkeen Ronaldon sanomaa lähettämällä terveisiä tämän kriitikoille.

– Hän tykkää pelata, kun tilanne on tällainen; kaikki kirjoittavat hänestä, kyselevät hänestä ja kritisoivat häntä. Minä siis rukoilen, että tekisitte niin vastedeskin. Se nimittäin tuo hänen parhaat puolensa esille, Fernandes sanoi Expressenin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja