Valmentajanvaihdos sai Paul Pogban puhkeamaan kukkaan – "Hän menetti kaiken kunnioituksen"

Paul Pogba on ollut Manchester Unitedin uuden managerin Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa täysin eri pelaaja kuin alkukaudesta Jose Mourinhon valmennettavana. ManU-ikoni Paul Scholes näkee Pogban otteiden parantumiseen selkeän syyn.

Pogba ja Mourinhon viileistä väleistä uutisoitiin pitkin syksyä. Pogban peliesitykset eivät miellyttäneet Mourinhoa, eikä Pogba puolestaan pitänyt saamastaan kohtelusta. Kovalla rahalla kesällä 2016 ManU:n riveihin siirtynyt Pogba ei onnistunut koskaan nousemaan Mourinhon alaisuudessa sille tasolle, jolla hän oli ennen siirtoaan Englantiin.

Ranskalaistähti saikin rajusti kritiikkiä osakseen niin Mourinholta kuin monelta muultakin taholta. Uransa lopettanut ManU-ikoni Paul Scholes myöntää, että on itsekin kritisoinut Pogbaa paikoin rajustikin.

– Olen ollut yksi hänen suurimmista kriitikoista, mutta vihasin kritisoida häntä. Se johtuu vain siitä, että olen pelannut hänen kanssaan, Scholes kommentoi Goalin mukaan.

– Olen nähnyt vuosien varrella, kuinka taitava pelaaja hän on. Hän pelasi alkukaudella ja ehkä viime kaudellakin vain itselleen. Luulen, että hän menetti kaiken kunnioituksen Mourinhoon, Scholes ruotii syitä Pogban heikkoihin esityksiin.

Mourinho sai lopulta potkut Unitedista joulukuussa ja hänen tilalleen saapui norjalainen Ole Gunnar Solskjär, joka on saanut suurseuran täysin erilaiseen lentoon kuin portugalilaisluotsi Mourinho. Myös Pogba on äitynyt upeaan vireeseen uuden valmentajan alaisuudessa. Valmentajavaihdoksen jälkeen Pogba on tykittänyt jo kuusi täysosumaa Valioliigassa.

– Nyt hän pelaa aivoillaan ja käyttää hänen ominaisuuksiaan hyväkseen. Viime otteluiden aikana hän on näyttänyt, millainen pelaaja hän oikeasti on, Scholes hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat