Manchester Unitedissa kuohuu – Jose Mourinho ja Paul Pogba törmäyskurssilla

Manchester Unitedin alkukauden vaikeudet ovat kärjistyneet joukkueen sisällä. Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho arvosteli kovasanaisesti joukkueensa huippupelaajaa Paul Pogbaa Wolverhamptonia vastaan pelatun tasapelin jälkeen viikonloppuna.

Maailmanmestaruuden kesän MM-kisoissa voittanut Pogba sai Daily Mirrorin mukaan kovan ripityksen Mourinholta ottelun jälkeen pukuhuoneessa. Portugalilaisluotsi peräänkuulutti, että Pogban tulisi keskittyä enemmän pelaamiseensa ja syytti, että hänen virheensä ovat näytelleet suurta roolia Unitedin alkukaudessa. Pogba puolestaan kritisoi Mourinhon taktiikkaa ottelussa.

- Kun pelaamme kotona meidän tulisi hyökätä, hyökätä ja hyökätä. Vastustajat pelkäävät, kun he näkevät Man. Unitedin hyökkäävän, Pogba kommentoi ottelun jälkeen ja viittasi Jose Mourinhon puolustavaan pelitapaan.

Tähtihyökkääjän tulevaisuus epävarma

Pogba ei ole suinkaan ainut pelaaja, joka on saanut kovaa kritiikkiä Mourinholta. Portugalilainen kritisoi chileläishyökkääjä Alexis Sanchezin otteita Wolverhamptonia vastaan. Valioliigan kalliimpiin pelaajiin kuuluva Sanchez ei ole pystynyt täyttämään odotuksiaan Old Traffordilla. Chileläinen on tehnyt ainoastaan kaksi maalia pelaamissaan 17 Valioliigaottelussa.

Brittimedian mukaan Sanchezin tulevaisuus ManU:ssa on uhattuna, mikäli hänen peliesityksensä eivät parane. Aiemmin Mourinhon arvosteltavaksi joutunut Pogba puolusti joukkuetoveriaan.

- Teidän täytyy tietää, että Alexis tekee töitä todella kovasti. Hän treenaa kovaa ja yrittää aina auttaa joukkuetta. Me tiedämme, että Alexis voi tuoda meille paljon hyvää ja olen varma, että niin käy, Pogba peräänkuulutti.

Lähteet: Daily Mirror, express.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat