Vakavasti sairas Shannie halusi töihin lentokoneeseen – American Airlines toteutti 17-vuotiaan unelman

Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta 2:02
Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta

17-vuotias Shannie halusi töihin lentoemännäksi. Yllättäen American Airlines -lehtiyhtiö päätti toteuttaa vakavasti sairaan tytön toiveen!

17-vuotias Shannie saa jatkossa elää unelmaansa. Shantell "Shannie" Pooser saa terveysongelmistaan huolimatta toimia American Airlines -lentoyhtiön työntekijänä, kertoo CBS News.

Useita terveysongelmia

Shanniella on Downin oireyhtymä ja synnynnäisiä vikoja sekä keuhkoissaan että sydämessään. Hän on kamppaillut vakavien terveysongelmien kanssa koko elämänsä.

Vuonna 2016 Shannie kävi suuressa leikkauksessa, josta hän selvisi hämmästyttävän hyvin. Leikkauksen jälkeen äiti Deanna Miller-Berry kehotti tytärtään tekemään listan toiveista, jotka tämä haluaisi elämänsä aikana toteuttaa.

Shannie halusi töihin lentoemännäksi

Shannie teki listansa. Ensimmäinen toive toteutui lähellä hänen 17-vuotispäiväänsä syksyllä 2018, kun hän pääsi töihin lentokoneeseen.

Perhe matkustaa Shannien sairauksien vuoksi paljon, ja tuntee myös paljon lentokonehenkilökuntaa. Eräällä lennolla Shannie oli päättänyt haluta lentoemännäksi. Toive päätyi listalle.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Pidämme hänelle synttärijuhlat Boeing-koneessa"

Alun perin äiti piti Shannien toivetta epärealistisena, mutta halusi silti yrittää toteuttaa sen. Deanna anoi eräältä lentoyhtiön leivissä olevalta ystävältään Shannielle lentokoneaiheisia muistoesineitä.

Pian hän kuitenkin sai soiton lentäjältä.

– Hän sanoi "pidämme hänelle synttärijuhlat Boeing-koneessa", äiti muistelee.

Koneen ykkösluokka täytettiin Shannien ystävillä; tarjolla oli luonnollisesti kakkua.

Shannie on nyt "osa henkilöstöä"

Shannie ei voi tilansa vuoksi lentää pitkiä matkoja. Hän kuitenkin tekee usein Amerikan sisäisiä lentoja sairauksiensa vuoksi, ja American Airlines päättikin, että aina yhtiön koneessa ollessaan Shannie on "osa henkilöstöä".

Yhtiö hankki Shannielle myös virallisen työasun ja virkamerkin, jotta hän voisi pukeutua kuin matkustamohenkilökunnan kuuluu. Lennoilla Shannie saa auttaa henkilökuntaa esimerkiksi turvaohjeiden kertomisessa.

Avustanut lennolla jo useasti

Shannie on toiminut avustajana lennolla jo neljästi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tulevaisuudessa tyttö joutuu terveysongelmiensa vuoksi vielä uusiin leikkauksiin, mutta äiti on toiveikas.

– Teen nyt todella töitä, jotta täyttäisin hänen toiveensa listalta, äiti sanoo.

Muutkin toiveet jo toteutumassa

Muita Shannien toivelistan asioita ovat Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman ja tämän perheen tapaaminen, Ellen DeGeneres Show -ohjelmaan pääseminen ja siellä tanssiminen sekä matkustaminen koulutanssiaisiin kuumailmapallossa.

Syyskuussa 2018 äiti kertoi Facebookissa, että on jo saanut kuumailmapallomatkan lahjoituksena.

Lue myös:

    Uusimmat