Tesla päästi vakavasti sairaan miehen jonon ohi – pääsi nauttimaan Model 3:sta ennen kuolemaansa

Pitkälle edennyttä syöpää sairastavan miehen viimeinen toive toteutui, kun hän lopulta pääsi vaikeasti saatavilla olevan Tesla Model 3:n jonotuslistan kärkeen.

Tesla on saanut selätettyä osan Model 3:n tuotantovaikeuksista, mutta edelleen autoja on lähinnä Teslan työntekijöiden ja muuten suhteiden kautta niitä saaneiden käytössä.

Ensimmäisten joukossa omansa varanneet ovat jo alkaneet saada autojaan, mutta pitkän jonon ohi on päässyt ponkaisemaan mies, joka sairastaa pitkälle edennyttä syöpää. Tämän viimeisenä toiveenaan oli päästä oman Model 3:n rattiin ennen kuolemaansa.

Syöpää sairastava mies kuitenkin kertoo Teslan foorumilla, että hänellä on vain 3–4 kuukautta elinaikaa jäljellä. Hänen toiveensa olisikin nauttia autosta edes muutama päivä ennen kuolemaansa, ja foorumilla hän kysyy, voisiko jonon ohi millään päästä.

Yksi foorumin jäsenistä, Bonnie Norman päätti tarjota miehelle mahdollisuutta edes kokeilla autoa, vaikka tämä ei välttämättä jonon ohi pääsisikään. Bonnie kertoo Twitterissä kysyneensä Teslalla työskentelevältä ja kyseisen auton omistavalta ystävältään mahdollisuutta koeajoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koeajon jälkeen, marraskuun lopulla, Bonnie otti yhteyttä Teslaan. Seuraavana päivänä valmistaja otti häneen yhteyttä, ja jo tällä viikolla mies sai alleen oman autonsa. Lisäksi tämä sai henkilökohtaisen opastuksen auton käyttöön sekä yksityisen kierroksen Teslan autotehtaalla.

Bonnien mukaan mies ja tämän vaimo olivat todella iloisia uudesta autostaan. ”Paljon kyyneleitä kaikkialla”, nainen kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Electrek

***

14:45

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja