Yhdysvaltalainen Charley halusi mennä tervehtimään 80-vuotiasta äitiään turvallisesti – otti avuksi nostolava-auton: "Jos tämä tarina saa jonkun hymyilemään..."

Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä 1:09
Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä. Katso sydäntä särkevä video.

Ohiolaismies halusi noudattaa turvallisuusohjeita samalla, kun menisi tervehtimään äitiään. Miehen nokkelasta tempauksesta kertoo ABC News -sivusto.

Ohiolainen Charley Adams halusi käydä katsomassa 80-vuotiasta äitiään Juliaa, joka asuu palveluasumisyksikössä. Koronaviruksen takia vierailut on kielletty, joten Charley kehitti luovemman tavan vierailla äitinsä luona. Hän ei halunnut rikkoa turvallisuusohjeistuksia.

Nostolava-autolla äitiä katsomaan

22. maaliskuuta hän otti kulkupelikseen yrityksensä nostolava-auton. Sen avulla hän pääsi tervehtimään äitiään, jonka huone on rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Tapauksesta otetulla valokuvalla näkyy, miten Charley seisoo nostolavalla ikkunan edessä. 

Charley kertoo, että äiti oli hämmästynyt hänen yllätyksestään.

Äiti oli harmistunut eristyksiin joutumisesta

Charlie kertoo ABC News -sivustolle, että äiti oli soitellut jatkuvasti ja pyytänyt, että Charlie veisi hänet ulos syömään. Pojalla oli nimittäin ollut tapana tehdä niin pari kertaa viikossa.

– Selitin hänelle jatkuvasti, että "äiti, se ei ole mahdollista. Että niin ei voi nyt tehdä". Hän alkoi kuulostaa hieman turhautuneelta ja pettyneeltä.

Charleyn mukaan Julia rakastaa rekkoja. Kun Charley oli pieni, äiti vei hänet usein katsomaan kuorma-autoja, traktoreita ja muita sellaisia.

Toivoo tarinan tuovan iloa muille

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charley on ilahtunut siitä, että tapaus on saanut niin paljon huomiota. Ystävät ja tutut ovat soitelleet Julialle tämän johdosta.

– Se on ollut todella upeaa, sillä puhelut piristävät häntä.

Charley toivoo, että tämä tarina levittää ympärilleen hieman iloa. 

– Jos tämä tarina saa jonkun hymyilemään edes pariksi sekunniksi, se tarkoittaa, että teemme jotain oikein.

Lue myös:

    Uusimmat