Mies antoi ykkösluokan paikkansa 88-vuotiaalle matkustajalle lentokoneessa: "Hän kirjaimellisesti teki sen vain hyvää hyvyyttään"

0:46
Southwest Airlinesin lennolla matkustajat todistivat erikoista tapahtumaa, kun lentoemäntä oli piiloutunut lentokoneen käsimatkatavarahyllylle!

88-vuotias Violet sai toteuttaa unelmansa ja matkustaa ykkösluokassa, kun täysin tuntematon mies luovutti hänelle paikkansa.

Leah Amy on ollut töissä sadoilla lennoilla, mutta lento New Yorkiin jäi hänen mieleensä erityisen lämpimänä. Lennolla Jack-niminen matkustaja antoi ykkösluokan paikkansa 88-vuotiaalle Violetille.

– Antakaas, kun kerron kaikkien aikojen suosikkimatkalaisestani, Leah kirjoitti Facebookissa.

"Hän kirjaimellisesti teki sen vain hyvästä sydämestään"

Leahin mukaan Jack perheineen oli matkalla kotiin. Perhe oli ostanut paikat ykkösluokkaan Virgin Atlanticin lennolle New Yorkiin.

New Zealand Heraldin mukaan Jack oli kuitenkin lentokentällä tutustunut Violetiin ja ystävystynyt välittömästi naisen kanssa. Päästyään koneeseen mies lähti etsimään uutta ystäväänsä tarjotakseen tälle paikkaa ykkösluokkaan. 

Jack etsi Violetin käsiinsä ja kertoi naiselle, että antaisi paikkansa tälle.

– Sitten Jack istui penkkiriviin aivan economy-luokan vessojen vieressä eikä äännähtänytkään tai pyytänyt mitään koko lennon aikana. Ei hässäkkää, ei huomiota, hän kirjaimellisesti teki sen vain hyvää hyvyyttään, kukaan ei pyytänyt, Leah kuvaili.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Halusi selfien todisteeksi

Leahin mukaan Violet on toiminut hoitajana sekä Englannissa että Yhdysvalloissa, mutta ei ole voinut matkustaa New Yorkiin tyttärensä luokse hetkeen, koska joutui polvileikkaukseen.

– Hänen unelmansa oli aina ollut istua (koneen) etuosassa, ja Jack toteutti tuon unelman. Teidän olisi pitänyt nähdä Violetin ilme, kun peittelin hänet illallisen jälkeen, Leah kuvailee.

– Hän sanoi, ettei tytär ikinä uskoisi tapahtunutta, ja halusi selfien todisteeksi, mutta ei hänellä ollut puhelinta tai sähköpostiosoitetta. Nämä kuvat lähetän postissa hänelle huomenna, toivon, että kestätte ne.

"Ei ole paljoa Jackin kaltaisia miehiä"

Kuvissa Violet istuu paikallaan ykkösluokassa ja hymyilee lentokoneen henkilökunnan kanssa. Otokset sulattivat sydämiä ympäri maailman.

– Ei ole paljoa Jackin kaltaisia miehiä. Mistä hänet löytää tässä heinäsuovassa, jota New Yorkiksi kutsutaan? Kiitos, Jack. Olet kaunis sielu, Jessica Lorenzo kiittelee Facebookissa.

– Itsehän lennän maaliskuussa (vink, vink!) Vitsailen vain, olet todellinen herrasmies, Anne Blake kehuu.

– On mahtavaa nähdä nuoria, jotka kunnioittavat vanhempia! Hurraa tälle kiltille, nuorelle miehelle, Lyn Grimmig kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja