Mainos

Vain kuukausia elinaikaa – syöpäsairas poika sai yli 200 000 joulukorttia ympäri maailmaa

Anteliaiden ihmisten ansiosta syöpäsairas poika viettää nyt elämänsä parasta joulua. 

Tämän vuoden heinäkuussa viisivuotiaan Bradley-pojan perhe oppi kantapään kautta, että syöpä voi uusiutua milloin tahansa. Pojan syövän todettiin nimittäin uusiutuneen.

MTV Lifestyle uutisoi alkukuusta vaikeasta päätöksestä, joka vanhempien tuli tehdä heidän poikansa tulevaisuuden suhteen. Luovuttamisen sijaan he ovat nyt päättäneet taistella. 

Pojan tarina inspiroi muita sairastuneita

Tukeakseen pojan hoitoja, perhe perusti Facebook-sivusto Bradley Lowery’s Fight, jonka perustaminen on auttanut pientä poikaa enemmän kuin kukaan uskoi. 

Kaikki muuttui, kun sivuston huomioi kuuluisa jalkapallotähti Robbie Fowler, joka pyysi ihmisiä lähettämään rankkoja kokeneelle pojalle joulukortteja. Kaksi viikkoa tämän pyynnön jälkeen pojalle on lähetetty jo huikeat 226 000 korttia ja lahjoja ympäri maailmaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jotkut ihmiset, jotka myös taistelevat syövän kanssa, sanovat Bradleyn toimivan heille inspiraation lähteenä, äiti kertoo.

Pääsi tapaamaan urheiluidoleitaan 

Kun perhe huomasi pojan tarinan koskettavan lukuisia ihmisiä, he perustivat Bradleyn nimeä kantavan kampanjan, joka kerää rahaa sairaiden lasten perheille. Lahjoituksia on saatu kerättyä kasaan jo lähes miljoonan euron edestä. 

– On olemassa paljon Bradleyn kaltaisia lapsia, jotka tarvitsevat hoitoja, pojan äiti toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vain alle viikko sitten pojan perheelle tarjottiin joululahjaa, josta harva, saati sitten pikkupoika, osaa edes unelmoida. Poika pääsi nimittäin viime sunnuntaina osallistumaan BBC:n järjestämään urheilugaalaan tapaamaan idoleitaan. Ilta oli menestys! 

Äiti kertoo koko perheen olevan todella kiitollinen niin lahjoista, korteista kuin lahjoituksistakin, joita ihmiset ovat heille lähettäneet. Toivotaan, että ensi vuonna alkavat yhdistelmähoidot tulevat tehoamaan ja pojan syöpä saataisiin nujerrettua. 

***

3:02

Lähde: Fox25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.