Mies keräsi rahaa pitääkseen vaimonsa elossa jouluun asti: ”Hän ei päässyt näkemään poikamme avaavan lahjoja”

Aviomiehen hartain toive oli, että hänen vaimonsa saisi vielä kerran kokea joulun. Toive ei koskaan käynyt toteen. 

Kun aviomies Ed Cusick sai kuulla vaimonsa sairastavan vakavaa suolistosyöpää, hänen elämänsä romahti.

Rakastava aviomies päätti tehdä kaikkensa, jotta hänen vakavasti sairas vaimonsa Nina selviäisi joulun yli. Eniten hän toivoi, että he saisivat vielä kerran avata lahjat yhdessä heidän pienen poikansa kanssa. Valitettavasti hoidot ja lahjoitukset eivät riittäneet pelastamaan pikkupojan äitiä. 

22 kuukautta jatkoaikaa elämälle 

Viime vuoden helmikuussa Ninalle diagnosoitiin suolistosyöpä, joka oli ehtinyt levitä myös maksaan ja luihin. Diagnoosin jälkeen hänelle annettiin vain kuusi viikkoa elinaikaa. Uutisen kuultuaan Cusicks ryhtyikin keräämään rahaa kalliiseen lääkkeisin toivoen, että he saisivat vielä kerran viettää joulua yhdessä.

– Ainoa asia, jonka halusin antaa vaimolleni, oli mahdollisuus olla paikalla minun ja poikamme kanssa, mies kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lääkkeet tehosivat ja viikot muuttuivat pian kuukausiksi. Ihmisten lahjoitusten ansiosta Nina sai lopulta 22 kuukautta jatkoaikaa elämälleen luoda uusia ihania muistoja perheensä kanssa. 

Vaikka Cusick kuinka toivoi vaimonsa paranemista, Ninan taistelu syöpää vastaan päättyi vain muutamaa päivää ennen joulua. Surun murtama Cusick julkaisi rankan menetyksen jälkeen Facebookissa viestin, jossa hän kertoo vaimonsa menehtyneen hänen käsivarsilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Rakastan sinua enemmän kuin sanat voivat kertoa. Olet ollut mitä kaunein ja ihmeellisin vaimo minulle ja mitä uskomattomin äiti pikkuiselle pojallemme. Kaipaan sinua niin paljon, tiistaina julkaistussa viestissä kerrotaan. 

Vaikka äiti ja vaimo ei ole enää perheen luona, yhteiset muistot tulevat elämään ikuisesti. 

Lähteet: TheSun, DailyRecord

***

Lue myös:

    Uusimmat