Mainos

Äitinsä ja isänsä syövälle viikon sisällä menettäneet lapset nöyrinä: "Arvostamme kaikkea apua suunnattomasti"

Kuva vastikään kuolleista kolmen lapsen vanhemmista on saanut Iso-Britanniassa aikaan hyväntekeväisyysaallon.

Syöpään sairastuneet brittivanhemmat kuolivat molemmat vain muutaman päivän sisällä toisistaan. Perheen kolme orvoksi jäänyttä lasta päättivät jakaa viimeisen kuvan vanhemmistaan sivustolle, joka auttaa keräämään lahjoituksia hädänalaisille. 

Syöpä vei lasten molemmat vanhemmat

Kolmen lapsen isä, Mike Bennett sai syöpädiagnoosin vuonna 2013. Hänen opettajana työskennellyt vaimonsa hoiti miestään kotona. Vuonna 2016 myös Julie-vaimolla todettiin syöpä. Huhtikuussa alkaneet oireet onnistuttiin diagnosoimaan vasta toukokuussa, jolloin Julien syöpä oli ehtinyt jo levitä laajalle alueelle. 

Ystävät lupasivat kuolevalle äidille pitää huolta kolmesta orvoksi jäävästä lapsesta. He alkoivat järjestää erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia ja perustivat JustGiving-lahjoitussivuston, jonka kautta perhettä voi tukea rahallisesti. Keräys on tuottanut jo 64 000 puntaa (n. 75 600 euroa).

Kuva sai aikaan lahjoitusaallon

Orvoksi jääneet lapset jakoivat vanhemmistaan JustGiving-lahjoitussivustolle kuvan, jossa he viettävät viimeisiä hetkiään yhdessä. Perheen isä kuoli aivokasvaimeen vain muutamaa päivää ennen kuin syöpä vei perheen äidin.

Lasten julkaisema sydäntäsärkevä kuva keräsi sympatiaa, ja ihmiset ympäri Iso-Britanniaa tekivät lahjoituksia orvoiksi jääneiden lasten hyväksi. Vaikuttaa siltä, että Luke, 21, Hannah, 18 ja Oliver, 13, voivat lahjoitusten turvin jäädä asumaan kotitaloonsa.

– Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat lahjoittaneet ja tukeneet meitä tässä vaikeassa tilanteessa, lapset kirjoittivat JustGiving-sivulla kolme päivää ennen äitinsä kuolemaa.

– Arvostamme kaikkea apua suunnattomasti, ja haluamme kaikkien tietävän, kuinka tärkeää tämä on äidillemme. Hän ymmärtää, että meitä ympäröi niin laaja joukko ystäviä, perhettä ja hyväsydämisiä tuntemattomia.

Lähde: Daily Mail

***

0:39

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.