Vahvistus! Esapekka Lappi ja Teemu Suninen jatkavat rallin MM-sarjassa

Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Gus Greensmith ajavat M-Sportin Ford-autoja rallin MM-sarjassa kaudella 2020. 

Lapin, 28, ja Sunisen, 25, jatkamisesta MM-sarjassa on uutisoitu jo jonkin aikaa. M-Sport päätti spekuloinnin ilmoituksellaan torstaina.

Lapin kartturina toimii tuttuun tapaan Janne Ferm, Sunisen aisaparina on Jarmo Lehtinen

– Meillä on nuori tiimi, ja toivotamme tervetulleeksi kaksi suomalaiskaksikkoa. Saavutimme loistavia tuloksia Marcuksen (Grönholm), Mikon (Hirvonen) ja Jari-Matin (Latvala) kanssa, ja odotan nyt innolla, kuinka seuraava sukupolvi lentäviä suomalaisia kehittyy, tallin toimitusjohtaja Malcolm Wilson kommentoi tiedotteessa.  

MM-sarjan jättäneeltä Citroenilta siirtyvä Lappi on ajanut urallaan 55 MM-rallia ja voittanut niistä yhden. Viimeiset kolme kautta Fordilla ajaneen Sunisen vyöllä on 53 kisaa ja kaksi palkintosijaa.

– M-Sportilla on todellista intohimoa rallia kohtaan. Tälle paikalle oli tarjolla paljon lahjakkaita kuljettajia, joten olen iloinen, että he luottavat meihin, Lappi totesi. 

– Viime kausi opetti minulle, että jokaisessa rallissa on annettava kaikkensa saavuttaakseen huipputuloksia. Toivon pystyväni siihen tänä vuonna, Suninen kommentoi. 

Greensmithin sopimus kattaa kauden avauksen Monte Carlossa ja kahdeksan muuta osakilpailua. Lappi ja Suninen urakoivat kaikki 14 kisaa. 

Juttuun lisätty Lapin ja Sunisen kommentit klo 14.28. 

Lue myös:

    Uusimmat