Uusi Nightwish-laulaja hehkuttaa: Maaginen yö

Nightwishin solistiksi pikakomennuksella hälytetty Floor Jansen avaa tunnelmiaan kotisivuillaan pitämässään blogissa.

Nightwishin solistinvaihdos on kuohuttanut musiikkipiirejä ympäri maailman. Ruotsalaisen Anette Olzonin lähtö yhtyeestä tuli monelle yllätyksenä, mutta bändin lähellä olleet ovat jälkikäteen kertoneet lähdön olleen ainoa, oikea ratkaisu.

Hollantilainen Floor Jansen oli jo aiemmin saanut vihiä siitä, että hänellä ja suomalaisyhtyeellä tulee olemaan yhteistyötä marraskuussa, mutta pesti solistiksi tulikin jo syyskuun lopussa. 31-vuotias sopraano on kiertänyt Nightwishin kanssa kuluneen viikon ja Floor hehkuttaa tunnelmaa maagiseksi.

– San Fransiscon esiintymispaikka oli kaunis ja antoi jotain maagista show'lle. Erikoissäväys tuli teatraalisesta ympäristöstä. Kyseessä oli kolmas keikkani bändin kanssa ja asiat alkavat sujua. Unohtelen kuitenkin sanoja edelleen sieltä ja täältä, Floor paljastaa.

Bändin sisäinen fiilis on kuitenkin kohdallaan ja se näkyy myös Floorin blogiinsa postaamasta valokuvasta, jossa yhtye on viettämässä vapaapäivää Disney Worldissä.

– Keikan jälkeen backstagella oli mahtavaa. Suorastaan upea ja maaginen yö kaiken kaikkiaan.

Floor paljastaa blogissaan myös sen, että hänellä on ollut flunssaa, jota vastaan hän on yrittänyt taistella nukkumalla hyvin ja lepäilemällä muutenkin paljon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat